Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VERKEN DE VEERSTRAAT 

Gepubliceerd op: 16 januari 2020

Iedere week weer schenken wij aandacht aan één van de schitterende straten van Amsterdam-Zuid, zodat jij de stad nóg beter leert kennen! Deze week verkennen we de Veerstraat, midden in de Schinkelbuurt. Deze straat is klein maar fijn! Laten we snel beginnen. 

 

SQM2 GYM – VEERSTRAAT 73-75

Beeld: SQM2

Een gym met een New Yorks gevoel, maar dan midden in Amsterdam-Zuid. SQM2 is een echte urban gym geïnspireerd op old- en newskool sportscholen uit Manhattan en de Bronx. SQM2 staat bekend om het grote scala aan lessen binnen disciplines als boksen, kickboksen en circuittraining die worden gegeven door professionele trainers uit de vechtsportwereld. Maar ook als je liever een les krachttraining volgt dan boksen, biedt SQM2 genoeg variatie. Jammer genoeg zijn de sportscholen nog even gesloten.. Hopelijk mogen we snel weer!

 

STACH – ZEILSTRAAT 50

Op de hoek van de Veerstraat en de bedrijvige Zeilstraat vind je STACH Food. Met vestigingen door heel het land is STACH uitgegroeid tot een van de populairste deli’s van Amsterdam. Zo komen studenten en starters uit de Schinkelbuurt graag bij STACH langs voor een goede koffie to go of makkelijke verse maaltijd. Zeker leuk om eens langs te gaan!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

ANNE & MAX ZUID – AMSTELVEENSEWEG 196

Beeld: Anne & Max

Bij Anne & Max Zuid kun je terecht voor een super goede coffee to go, een verse croissant of een lekker stuk carrot cake. Momenteel kun je er natuurlijk alleen langs voor take-away, hopelijk kunnen we er binnenkort weer neerstrijken voor een overheerlijke high tea, met sandwiches, soepjes en andere verrassende zoetigheden.

 

ADAM FIETS – ZEILSTRAAT 54

Geen enkel volk ter wereld fietst zoveel als wij in Amsterdam. Logisch, want de fiets is het snelste vervoermiddel wanneer je je wil verplaatsen in de binnenstad. Toch merken we pas hoe afhankelijk we zijn van onze vertrouwde tweewielige vriend wanneer deze kapot gaat. Gelukkig kan je bij Adam Fiets in de Zeilstraat normaal gesproken zeven dagen per week terecht voor al je fietsproblemen en is een reparatie dezelfde dag nog klaar! Daarnaast kan je bij Adam fiets ook een gloednieuwe fiets kopen of huren. Ideaal, toch?

 

BAKKERIJ MENSINK – ZEILSTRAAT 55

Beeld: Trip Advisor

Een heerlijke plek voor een ontbijtje to go: dát is Broodbakker Mensink! Het bakkersbloed stroom door de aderen van de familie Mensink en dat proef je. Bij het mooie bakery café loopt het water je in de mond bij alleen al het ruiken van de heerlijkheden. Wandel binnen voor de lekkerste broden, zoetigheden en tussendoortjes!

 

Tekst: Lisa van Leer en Florentine Waller

Gedeeld

verder lezen

EEN SCHITTERENDE KERSTTAFEL

EEN SCHITTERENDE KERSTTAFEL

Dek jouw kersttafel in stijl met Rivièra Maison en geniet van de kerstdagen. Gouden bestek, prachtige glazen en bijpassende servetten: they have it all!

EEN SCHITTERENDE KERSTTAFEL

EEN SCHITTERENDE KERSTTAFEL

Dek jouw kersttafel in stijl met Rivièra Maison en geniet van de kerstdagen. Gouden bestek, prachtige glazen en bijpassende servetten: they have it all!