Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VEILIGE FILLERS EN VAMPIRE FACIAL BIJ AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

Gepubliceerd op: 22 mei 2019

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: De kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor wensen van onze clienten in een huiselijke sfeer. Deze maand behandelt Dr Pirayesh de onderwerpen veilige fillers en de vampire facial.

 

FILLERS

Je gezicht is het eerste wat je ziet wanneer je ’s morgens in de spiegel kijkt en tevens het eerste wat mensen zien zodra ze je ontmoeten: Het reflecteert hoe jij je voelt. Dure crèmes kunnen je huid goed verzorgen en elastisch houden, maar ze kunnen één belangrijk gevolg van veroudering niet verhelpen en dat is volumeverlies. Fillers worden toegepast om rimpels te verzachten en/of volume terug te geven, zodat het gezicht er op een natuurlijke manier minder vermoeid, zachter en voller uitziet. Je ondervindt nauwelijks pijn van de behandeling en de resultaten ervan zijn meestal ruim één jaar zichtbaar.

 

PERMANENTE EN TIJDELIJKE FILLERS

Permanente fillers  kunnen ontaarden in bultvorming en ernstige infecties en zijn in Nederland verboden. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in het verwijderen en corrigeren van de soms desastreuze complicaties die vaak ondeskundige (cosmetisch) artsen met deze fillers hebben veroorzaakt. Tijdelijke fillers van een goed merk zijn veilig en bestaan voornamelijk uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Deze fillers in de vorm van een gel – met verschillende sterktes – worden binnen ongeveer één jaar vanzelf afgebroken en veroorzaken geen allergische reacties. De effecten blijven bij de meeste patiënten tot ruim een jaar zichtbaar; hyaluronzuur zorgt dat de huid zelf weer meer collageen gaat aanmaken.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

PUUR NATUURLIJK MET PLATELET RICH PLASMA (PRP)

Wanneer je jouw huid een stuk gladder, strakker en jonger zou willen zien, dan is de PRP-behandeling, ook wel vampire facial genoemd, zeer geschikt. Jouw huid wordt hierdoor namelijk gestimuleerd om zichzelf te verjongen met behulp van jouw eigen bloed. In Hollywood gebruiken de sterren dit twee weken voor de Oscaruitreiking om met een mooie, frisse glow de rode loper op te gaan. Deze techniek maakt gebruik van de groeifactoren die in het bloed aanwezig zijn. Er wordt een kleine hoeveelheid bloed uit de arm weggenomen en vervolgens gecentrifugeerd, zodat het plasma rijk aan bloedplaatjes gescheiden wordt van de rest van het bloed. Dit plasma wordt op het gezicht aangebracht en door middel van microneedling, een soort massage met ragfijne naaldjes, in uw huid gesluisd. De procedure kan ook met de ultramoderne radiofrequentie goudnaalden worden uitgevoerd voor een nog fraaier resultaat. De behandeling is pijnloos en de volgende dag kun je jouw sociale activiteiten hervatten.

 

KIES VOOR DE BESTE KWALITEIT & VEILIGHEID BIJ EEN ECHTE PLASTISCH CHIRURG

Plastisch chirurgen hebben de juiste, jarenlange opleiding, ethische normen, handvaardigheid en expertise om het meest optimale en veilige resultaat te bereiken en kunnen u een totaalpakket aan behandelingen en nazorg aanbieden. 

SCIENTIFIC DIRECTOR MONACO AESTHETIC MASTER CLASS

Afgelopen maand heeft Dr Pirayesh wederom de eer gehad om als scientific director het programma van de Monaco Aesthetic Master Class gedeeltelijk samen te stellen. Bovendien doceerde hij er anatomie, het
veilige gebruik van Fillers en esthetische chirurgie op dit grootste esthetische congres ter wereld waar meer dan twaalfduizend artsen samenkwamen.

 

 

Amsterdam Plastic Surgery

  • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Colombia, St Petersburg, China
  • Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables 
  • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) 
  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie ( NVEPC)
  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001)

 

Gedeeld

verder lezen