VEILIGE FILLERS EN PRP (VAMPIRE FACIAL) BIJ AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

 

Gepubliceerd op: 28 oktober 2022

Amsterdam Plastic Surgery - Eva Velders

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: de kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer.”

 

“Het geheim is om met zo min mogelijk middelen een zo fraai en natuurlijk mogelijk resultaat te krijgen.”

 

FILLERS

Je gezicht is het eerste wat je ziet als je ’s morgens in de spiegel kijkt en het eerste wat mensen zien als ze je ontmoeten: het reflecteert hoe jij je voelt. Dure crèmes kunnen de huid goed verzorgen en elastisch houden, maar ze kunnen een belangrijk gevolg van veroudering niet verhelpen: volumeverlies. Fillers worden toegepast om rimpels te verzachten en/of volume terug te geven, zodat jouw gezicht er op een natuurlijke manier minder vermoeid, zachter en voller uitziet. Je ondervindt nauwelijks pijn en de resultaten zijn meestal ruim een jaar zichtbaar.

 

VAKKUNDIG TE WERK

Dr Pirayesh is gespecialiseerd in het verwijderen en corrigeren van de soms desastreuze complicaties die vaak ondeskundige (cosmetisch) artsen met deze fillers hebben veroorzaakt. Tijdelijke fillers van een goed merk zijn veilig en bestaan voornamelijk uit de lichaamseigen stof hyaluronzuur. Deze fillers in de vorm van een gel – met verschillende sterktes – worden binnen ongeveer een jaar vanzelf afgebroken en veroorzaken geen allergische reacties. De effecten blijven bij de meeste patiënten tot ruim een jaar zichtbaar; hyaluronzuur zorgt dat de huid zelf weer meer collageen gaat aanmaken. Het is van groot belang te kiezen voor een plastisch chirurg bedreven in zowel fillers en lasers als esthetische operaties. Hij kan met het juiste gevoel voor esthetiek en kennis van de anatomie de juiste behandeling uitvoeren en de grens bewaken tussen wat ‘natuurlijk’ ogend zonder operatie kan en wanneer een operatie uitkomst kan bieden.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

PUUR NATUUR MET PLATELET RICH PLASMA

Zou je jouw huid graag een stuk gladder, strakker en jonger willen zien? Dan is de PRP-behandeling zeer geschikt. Jouw huid wordt namelijk gestimuleerd om zichzelf te verjongen met behulp van jouw eigen bloed. In Hollywood gebruiken de sterren deze zogenaamde ‘Vampire Facial’ twee weken voor de Oscaruitreiking om met een mooie, frisse glow op de rode loper te verschijnen. Deze techniek maakt gebruik van de groeifactoren die in het bloed aanwezig zijn. Er wordt een kleine hoeveelheid bloed uit de arm weggenomen en vervolgens wordt dit gecentrifugeerd, zodat het bloedplaatjes-rijke plasma wordt gescheiden van de rest van het bloed. Dit plasma wordt op het gezicht aangebracht en door middel van microneedling, een soort massage met ragfijne naaldjes, in de huid gesluisd. Deze procedure kan ook met de ultramoderne radiofrequentie goudnaalden worden uitgevoerd voor een nog fraaier resultaat. Je ondervindt geen pijn en je kunt de volgende dag jouw sociale activiteiten hervatten.

 

KIES VOOR DE BESTE KWALITEIT & VEILIGHEID BIJ EEN ECHTE PLASTISCH CHIRURG

Plastisch chirurgen hebben de juiste, jarenlange opleiding, ethische normen, handvaardigheid en expertise om het meest optimale en veilige resultaat te bereiken en kunnen je een totaalpakket aan behandelingen en nazorg aanbieden.

 

SCIENTIFIC DIRECTOR AESTHETIC MULTISPECIALTY SOCIETY

Dr Pirayesh heeft de eer om zijn expertise ter beschikking te mogen stellen als scientific director om anatomie en het veilige gebruik van fillers en esthetische chirurgie te doceren voor het grootste esthetische congresorganisatie ter wereld met meer dan 12.000 artsen in hun bereik.

 

DR PIRAYESH, PLASTISCH CHIRURG 

Ali Pirayesh Amsterdam Plastic Surgery

  • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Colombia, St Petersburg, China, Harvard
  • Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables
  • Ex-Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)
  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001 keurmerk)

 

Tekst & Beeld: Amsterdam Plastic Surgery

Gedeeld