Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VEILIGE ESTHETISCHE ZORG BIJ AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

Gepubliceerd op: 23 juni 2020

Amsterdam Plastic Surgery

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: de kliniek van internationaal gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer.” Elke maand bespreekt Dr Pirayesh een niet-operatieve of een operatieve behandeling, waarvoor cliënten speciaal naar Amsterdam Plastic Surgery komen.

 

 

Huidverbetering op maat

Erfelijke factoren, veroudering, roken en de zon laten sporen na op de huid. Na je vijfentwintigste levensjaar neemt de productie van collageen af en zakt de huid als het ware langzaam in elkaar. Collageen en hyaluronzuur zorgen voor volume en vullen rimpeltjes op. “We proberen de aanmaak van deze stoffen te stimuleren en zo nodig hyaluronzuur aan te vullen”. Dr Pirayesh bekijkt de huid en bespreekt jouw wensen om een op maat gemaakt behandelplan samen te stellen. “Ook voor cliënten die (nog) geen operatie willen, maar wel graag hun huid verbeterd zien, zijn er voldoende mogelijkheden”, vertelt Dr Pirayesh. “Zo zijn moderne laser- en energiebehandelingen zeer geschikt om pigmentvlekken, couperose en (acne) littekentjes te verminderen en om de collageenproductie te stimuleren voor een fraaie, strakkere en egale huid.”

 

Herstel van natuurlijk volume en verzachten van lijntjes

Dr Pirayesh heeft zijn eigen huidverbeteringsbehandeling ontwikkeld ‘SILC – Surgery, Injectables, Lasers en Cosmeceuticals’ en geeft hierover wereldwijd les aan artsen. Hij is een groot voorstander van het op natuurlijke wijze verzachten van diepere lijnen met microbotox en het aanvullen van lichaamseigen hyaluronzuur filler. Ook voert Dr Pirayesh wekelijks bij velen PRP-behandelingen uit – ook wel de ‘Vampire Facial’ genoemd. PRP-groeifactoren uit je eigen bloed zorgen voor een gladdere, jonger ogende en stralende huid. Nieuw is de combinatie met microneedling en radiofrequentie energie voor nog effectievere en bijzonder fraaie resultaten. Het voordeel is ook een kortere hersteltijd dan bij laserbehandelingen het geval is, waardoor deze behandeling zeer geliefd is bij Hollywoodsterren, maar eigenlijk bij iedereen met een druk bestaan.

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

BOVENOOGLIDCORRECTIE 

Jouw ogen weerspiegelen je persoonlijkheid en je stemming. Helaas laten de ogen ook de eerste tekenen van veroudering zien, zoals plooien boven de ogen. Onder de ogen zorgen wallen ervoor dat je er ouder of vermoeid uitziet. Een bovenooglidcorrectie kan het gezicht een zichtbaar energiekere uitstraling geven. Het teveel aan huid en ander weefsel wordt verwijderd en vakkundig aangepast. Je krijgt weer een frisse en uitgeruste oogopslag. Een prettige bijkomstigheid is dat de littekens precies in de oogplooi vallen en dus nauwelijks zichtbaar zijn. De resultaten van een bovenooglidcorrectie zijn vijf tot tien jaar – en soms zelfs een heel leven – merkbaar.

 

ONDEROOGLIDCORRECTIE  

Bij een onderooglidcorrectie worden diepe wallen verwijderd en worden afhangende oogleden gecorrigeerd, wat ervoor zorgt dat je jouw jeugdige uitstraling weer terugkrijgt. In sommige gevallen is er dan ook een wanglift of midfacelift nodig om ook het gedeelte tussen de oogleden en de ingevallen wangen te verbeteren.

 

EEN COMBINATIE VAN BEHANDELING VOOR HET MOOISTE RESULTAAT

Een ooglidcorrectie corrigeert geen kraaienpootjes, rimpels, donkere kringen of verzakte wenkbrauwen. Als je ook last hebt van verzakking van de wenkbrauwen, dan is ophanging van de wenkbrauwen of een wenkbrauwlift eventueel aan te raden. Verzachten van kraaienpootjes kan worden bereikt met Botox®, en/of laserbehandelingen. Kringen onder de ogen kunnen worden behandeld met fillers zoals hyaluronzuur, of PRP (groeifactoren uit uw eigen bloed). Laat je niet verleiden tot mooie verhalen over ooglidcorrecties met of zonder operatie bij “cosmetische (basis)artsen” of zelfs huisartsen met allerlei soorten apparaten en lasers. Dit leidt meestal tot teleurstellende resultaten en een kans op blijvende bijwerkingen.

 

VEILIGHEID VOOROP 

Waar je ook voor komt, bij Amsterdam Plastic Surgery streven ze naar de hoogste kwaliteit en veiligheid in een vertrouwelijke sfeer. APS is in het bezit van het ISO 9001 Keurmerk. Dr Pirayesh heeft onlangs de leidraad voor preventieve (COVID-19) maatregelen geschreven als voorzitter van de beroepsvereniging van esthetisch plastisch chirurgen (NVEPC), zodat plastische chrirurgen veilig en effectief hun werkzaamheden kunnen oppakken. 

 

Dr PIRAYESH, PLASTISCH CHIRURG 

Ali Pirayesh Amsterdam Plastic Surgery

  • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Colombia, St Petersburg , China

  • Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables 

  • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) 

  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) 

  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001 keurmerk)

 

Gedeeld

verder lezen