Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VANAF VRIJDAG IN ZUID: THEATERFESTIVAL DE PARADE

De Parade

Theaterfestival de Parade, Sofie Simao Photography

Yesss, het is weer zover!! De Amsterdamse editie van Theaterfestival De Parade gaat weer van start! Van vrijdag 17 augustus tot en met zondag 2 september is het Martin Luther King Park weer omgetoverd tot Parade paradijs en hier wil je natuurlijk bij zijn!

 

VOOR JONG EN OUD

Uiteraard wordt het Martin Luther King Park weer omgetoverd tot een sprookjesachtige locatie. Draaimolens, gekleurde tenten waarin voorstellingen worden gegeven, terrassen, restaurants.. het kan niet op dus laat je verrassen! Het leuke van de Parade is dat dit festival leuk is voor iedereen. Zo zijn er naast avondvoorstellingen ook kindervoorstellingen en work-shops voor de kleintjes. Een heerlijk dagje uit tijdens de zomervakantie dus!

Kom je liever alleen een wijntje drinken of een hapje eten? Ook daarvoor ben je bij De Parade helemaal aan het goede adres! Met 8 verschillende restaurants en 7 barren is er voor ieder wat wils. Uiteraard is ook de doe-het-zelf poffertjeskraam weer van de partij!

 

De Parade

Beeld: Theaterfestival de Parade

 

VOORSTELLINGEN

De voorstellingen die tijdens De Parade opgevoerd worden zijn erg divers. Zo zijn er tientallen theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen. Gedurende de hele dag zijn de voorstellingen te bekijken en vaak worden ze meerdere keren per dagdeel gespeeld. Zo hoef je dus niets te missen! Het leuke van De Parade is dat de voorstellingen speciaal gemaakt zijn voor het festival. Hierdoor zijn ze dus exclusief op De Parade te zien! De voorstellingen duren ongeveer 30 minuten. Ben je benieuwd naar de voorstellingen? Kijk dan even naar het programma van De Parade.

 

EERST EEN HAPJE ETEN? GA NAAR AMSTEL BOATHOUSE!

Amstel Boathouse

Beeld: Amstel Boathouse

Om een compleet avondje uit te maken van jouw bezoek aan de Parade kun je eerst naar Amstel Boathouse. Ze hebben hier namelijk een speciaal Parade BBQ Arrangement! Kies zelf je favoriete hoofdgerecht én dessert van de BBQ en laat je verrassen door de chef. Voor slechts 35 euro per persoon kun je hier lekker komen smullen inclusief entreekaart voor het festival én een ticket voor een voorstelling naar keuze. Wij weten wel hoe we onze Parade avond beginnen!

Beeld: Amstel Boathouse

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid viert deze week van woensdag tot en met zondag de vijfde editie met concerten en evenementen verspreid over vijf buurten in Amsterdam-Zuid. Het festival viert het muzikale erfgoed van ons muziekleven met tientallen topmusici. Er zal tijdens Muze van Zuid...

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...