Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VANAF VRIJDAG: HET AMSTERDAMSE WINTERPARADIJS!

Gepubliceerd op: 18 december 2018

Op 21 december is het weer zover: dan opent Het Amsterdamse Winterparadijs! De Amsterdamse RAI wordt tot en met 30 december omgetoverd tot één groot winterspektakel. Beleef het ultieme winter- en kerstgevoel zowel indoor als outdoor, maak een rondje over de enorme schaatsbaan, bekijk muzikale optredens van je favoriete BN’er of scoor je favoriete winterse kost: tijdens Het Amsterdamse Winterparadijs staat alles in het teken van het gloednieuwe seizoen.

 

GROOTSTE IJSBAAN VAN NEDERLAND

Ben jij een grote schaatsfanaat en breng jij het liefst de hele winter door op het ijs? Haast je dan tijdens de kerstvakantie zeker richting het Amsterdamse Winterparadijs. Met 2200 vierkante meter aan ijs, is hier tijdelijk de grootste tijdelijke ijsbaan van Nederland te vinden! Ook wordt er een langlaufparcours aangelegd van maar liefst 400 meter en kun jij heel Amsterdam in winterse sferen bekijken vanuit het 50 meter hoge reuzenrad. In Het Sneeuwparadijs kun je niet alleen schaatsen en langlaufen, er is zelfs de optie om sneeuwballen te gooien en sneeuwpoppen te maken! En dat, met échte sneeuw.

 

EVENEMENT VOOR KLEIN EN GROOT

Zowel binnen als buiten valt er voor jong en oud dan enorm veel te beleven in aanloop naar de jaarwisseling. Er wordt een veelvoud aan activiteiten gepresenteerd: Tubebaan, Langlaufen, Sneeuwballengevecht, Reuzenrad, Curlen, Silent disco, Zweefmolen, Draaimolen, Kindertreintje, Marshmallows roosteren, Christmas Cinema, Optredens, Après-ski, Theater poppenkast, voorlezen en echte goochelaars, VR-experience, Karaoke , Gaming, Doolhof, Oud Hollandsche spelletjes. Speciaal voor het evenement zijn er bijzondere optredens te verwachten van onder andere Xander de Buisonjé en Lil’ Kleine. In het theater worden de allerkleinsten verrast met spectaculaire goocheloptredens.

 

DE GROTE OPENING

Op vrijdag 21 december vindt om 15.00 uur de grote opening van Het Amsterdamse Winterparadijs plaats. Daarna is het spektakel dagelijks geopend van ’s ochtends 10.00 uur tot ’s nachts 01.00 uur, met uitzondering van Kerstavond (22.00 uur), Eerste Kerstdag (18.00 uur) en Tweede Kerstdag (22.00 uur). Er zijn twee verschillende soorten tickets te verkrijgen: een Regulier ticket waarmee je onbeperkt alle activiteiten kunt ondernemen voor €17,50 en een entrance only ticket waarmee je naar binnen kunt voor €5,-, dat handig is als je mee wilt om andere kinderen te begeleiden maar zelf niet aan activiteiten deelneemt. Met een passe partout van €29,50 heb je een Regulier ticket voor de hele periode.

 

 

Wees erbij, want dit jaar wordt Het Amsterdams Winterparadijs mooier en gezelliger dan ooit!

 

Tekst: Lisa Kroesen

Beeld: Het Amsterdamse Winterparadijs

Gedeeld

verder lezen

WEEKENDTIPS 18, 19 EN 20 OKTOBER

WEEKENDTIPS 18, 19 EN 20 OKTOBER

WEEKENDTIPS 18, 19 EN 20 OKTOBER Gepubliceerd op: Thank god it’s Thursday! Dat betekent dat het weekend stiekem alweer een beetje begonnen is en je je kunt gaan verheugen op alle leuke dingen die je gaat doen. Heb je nog niet...