Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

VAN HANEGHEM: VAN EEN DROOMTUIN TOT AAN EEN PRACHTIG INTERIEUR

Gepubliceerd op: 23 juni 2020

Van Haneghem

Al bijna 55 jaar ontwerpt Van Haneghem met veel passie jouw droomtuin of -buitenruimte om deze vervolgens tot werkelijkheid te maken. Sinds begin dit jaar neemt het familiebedrijf, naast de inrichting en aankleding van buitenruimtes, ook de binnenruimtes onder hun hoede. Zo kun je bij Van Haneghem terecht voor het totaalplaatje op het gebied van in- en exterieur.

 

ALLES ONDER EEN DAK

Met de start van het nieuwe decennium is Van Haneghem zich naast het verwezenlijken van droomtuinen en -buitenruimtes ook gaan richten op het interieur. Mirjam Sijnesael, de vrouw van Martijn van Haneghem, legt uit: “We verzorgen voor onze klanten nu ook de stoffering en gehele interieurs. Met mijn eigen bedrijf ben ik inmiddels samengevoegd met Van Haneghem. Ik maakte al jaren de maatwerk kussens en regenhoezen voor het outdoor meubilair. De regenhoezen zijn ideaal voor mensen met een terras of een balkon, waar niet de ruimte is om de meubels op te slaan. Voor mij was het daarom een logische zet om in te stappen en een atelier en een stoffenkamer bij Van Haneghem bij te bouwen. Omdat we nu intern zitten, kunnen wij veel sneller schakelen voor en met de klant.”

 

Van Haneghem

 

FAMILIEBEDRIJF

Roosmarijn van Haneghem richt zich binnen het bedrijf voornamelijk op de verkoop van meubilair. Zij is de derde generatie binnen het familiebedrijf dat is opgezet door haar grootouders. Roosmarijn vertelt ons waarin de kracht van het familiebedrijf zit: “Mijn vader Martijn en mijn oom Jan-Willem zijn de huidige twee eigenaren van het bedrijf en momenteel zijn we met een vast team van 35 personen. Wij leveren totaalconcepten, waarbij wij ontwerpen om het ook daadwerkelijk uit te voeren. We werken daarbij heel veel samen. Eigenlijk is niemand binnen het bedrijf bezig op een eigen eilandje. Martijn schetst de ontwerpen nog altijd met potlood, waarna deze digitaal owrden uitgewerkt. Het ontwerp maakt hij samen met Andrea, waarna Mirja degene is die het beplantingsplan maakt. Vervolgens gaan de tekeningen naar Jan Willem, die op zijn beurt het technische gedeelte uitwerkt en het verlichtingsplan op zich neemt. Het hele team werkt op die manier aan een opdracht. Zo ontstaan de meest creatieve oplossingen!”

 

>> Artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

NIETS ANDERS DAN KWALITEIT

Of het nu om de bestrating gaat, het uitzoeken van de beplanting of het inrichten van een buitenruimte met meubels, bij Van Haneghem staat de kwaliteit van het materiaal voorop. “We kiezen heel bewust voor merken die ons aanspreken en waar we volledig achter staan”, aldus Mirjam. Roosmarijn vult aan: “We maken onze merkkeuzes op basis van ervaring. Wij willen alleen puur kwaliteit verkopen, daarom werken we voornamelijk met producten in het hogere segment. Naast kwaliteit, vinden wij het ook belangrijk dat de merken mooie stoffen hebben en deze in sprekende kleuren beschikbaar zijn. Dit zijn voor ons belangrijke vereisten, waardoor we uiteindelijk onze klanten het beste kunnen bieden.”

 

Van Haneghem

 

EEN BUITENBELEVING

Op de recent vernieuwde website zijn de collecties gemakkelijk online te bekijken. Echter is een bezoekje aan de showroom én de prachtige buitenruimte zeker de moeite waard. “Dankzij onze buitenpresentatie van het meubilair kun je de meubels ervaren tussen het groen. Zo zie je goed wat de diverse meubelstukken in een buitenruimte doen. Onze klanten ervaren tijdens een bezoek als het ware direct hoe het er bij hen in de tuin of op het balkon uit komt te zien en hoe de kleuren in een buitenruimte uitkomen”, aldus Mirjam.

 

VAN HANEGHEM
Vennewatersweg 17 (Heiloo)
072 533 24 17
info@vanhaneghem.nl
www.vanhaneghem.nl 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Fotografie: Lotte Koster

Gedeeld

verder lezen

DROOMHUIZEN IN ZUID: BANSTRAAT

DROOMHUIZEN IN ZUID: BANSTRAAT

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in Amsterdam-Zuid te koop of te huur staan? No worries, je bent niet de enige!

DROOMHUIZEN IN ZUID: BANSTRAAT

DROOMHUIZEN IN ZUID: BANSTRAAT

Kijk jij ook stiekem op Funda om weg te dromen bij de mooie huizen die hier in Amsterdam-Zuid te koop of te huur staan? No worries, je bent niet de enige!