lott cornelis schuytstraat

Beeld: LOTT.gioielli

 

De winkel van LOTT.gioielli in de Cornelis Schuytstraat is er volledig op ingericht om jouw geliefde volledig in het zonnetje te zetten met Valentijnsdag. Van subtiele sieraden tot de befaamde statement-oorbellen; bij LOTT. vind je voor ieder wat wils. Het ervaren team kan niet wachten om jou te helpen aan het perfecte cadeau waar je harten van doet smelten.

 

VALENTIJNSCOLLECTIE

 

Valentijnsdag gaat over de liefde, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je alleen je partner hoeft te verrassen. Het is net zo leuk om je moeder, oma, vriendin of zus een mooi en liefdevol cadeau te geven. Bij LOTT. gioielli vind je het perfecte Valentijnscadeau in allerlei soorten en maten. Steel de show met de handgemaakte rode hartvormige oorbellen uit de unieke Valentijnscollectie. Gaat je voorkeur uit naar een subtiel gebaar? Dan is de minimalistische gouden symbol heart armband helemaal wat voor jou. De LOTT.gioielli Valentijnscollectie biedt kettingen, armbanden en ringen met letters of sterrenbeelden in allerlei verschillende stijlen.

 

 

CREËER JE EIGEN DESIGN

 

Wil je écht uitpakken, dan geef je natuurlijk een persoonlijk design cadeau. In de brandstores van LOTT., onder andere de winkel in de Cornelis Schuytstraat, kun je bij de designbar jouw favoriete materialen, elementen en stekers selecteren om vervolgens met de specialisten je eigen design te creëren. Na vijf werkdagen is jouw unieke design klaar om gedragen te worden. Een gepersonaliseerd cadeau, speciaal voor jouw valentijn!

 

lott cornelis schuytstraat

Beeld: LOTT.gioielli

 

ERVAAR DE SERVICE VAN LOTT.GIOIELLI

 

LOTT. onderscheidt zich door kwaliteit, innovatie, creativiteit en schoonheid te combineren. De toonaangevende sieraden worden handgemaakt in het atelier, waardoor elk design uniek is. In de brandstore in de Schuyt staat het team voor je klaar om jou te voorzien van de beste service zodat je gegarandeerd een sieraad vindt dat helemaal bij jouw geliefde past.

 

Ontdek de nieuwste Valentijnscollectie van LOTT.gioielli in de brandstores en via www.lottgioielli.com

 

LOTT.GIOIELLI
Cornelis Schuytstraat 21
020 233 46 08
www.lottgioielli.com