VACATURE: RESTAURANT MOER ZOEKT MEDEWERKER BEDIENING

Gepubliceerd op: 15 maart 2019

Vacature Moer

Beeld: Restaurant Moer

 

DE WERKPLEK

Restaurant MOER is fijn, persoonlijk en warm, en wanneer je binnenstapt, weet je meteen dat deze middag/avond een ervaring gaat worden. Het is een plek waar de nostalgie van de oude functie van het gebouw (een Michelin garage) subtiel aanwezig is. Het is een plek om een drankje te doen, duurzaam te lunchen en dineren en genieten van het leven.

 

DE FUNCTIE

Het inspireren en een connectie maken met onze gasten stellen wij centraal en daar ligt ook de focus op bij restaurant MOER. Authentiek, persoonlijk en met humor. Je vindt het als echte ‘storyteller’ leuk om de gasten te informeren over onze prachtige gerechten, hun herkomst, en de bijpassende wijnen. Alle producten zijn biologisch en zorgvuldig uitgekozen. We gaan persoonlijk langs bij boeren en leveranciers en kijken ze diep in de ogen aan, we knutselen aan gerechten totdat er een fantastische menukaart staat met heerlijke gerechten en verrassende elementen.

 

 

We zijn op het moment bezig om met MOER een nieuwe weg in te slaan om het concept nóg beter te maken, en we werken graag met jou aan ons nieuwe plan.

 

JOUW PROFIEL

• Affiniteit met biologische en duurzame trends, je bent dan ook een liefhebber van duurzaam/lokaal/seizoensgericht eten en drinken
• Flexibel (niet noodzakelijkerwijs op een acrobatische manier)
• In jouw DNA zit echte gastvrijheid
• Je kunt goed zelfstandig werken maar werkt ook goed samen in een team

 

 

SOLLICITEREN

Kom jij bij MOER werken? Stuur je cv en motivatie naar pd@conscioushotels.com en misschien nodigen wij je wel uit voor een gesprek.

 

 

Gedeeld

Locatie:
Amsterdam

verder lezen