Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

UPPERBLOOM:

DE LEUKSTE EN MEEST GROENE START-UP VAN AMSTERDAM

Gepubliceerd op: 26 mei 2020

Upperbloom

Ben je gezegend met een balkon of binnentuin? Upperbloom zet je balkon in bloei, én zorgt dat ie blijft bloeien. Het hele jaar door. Voor wie geen groene vingers heeft: je hebt er bíjna geen omkijken naar met deze superhandige dienst bedacht door jonge ondernemers Tom van Ruitenbeek en Sam van der Zanden.

 

 

Upperbloom

JOUW BALKON: EEN OASE VAN GROEN

Uit onderzoek blijkt dat veel mensen het lastig vinden om planten op het balkon levend te houden, of ze hebben er simpelweg de tijd niet voor. Upperbloom helpt je! Ze installeren plantenbakken gevuld met de mooiste bloemen en planten zo aan je reling, of op een stalen frame.

 

MET GROENGARANTIE

Zodra je besteld hebt, komt een balkonier jouw plantenbakken installeren. Vijfhoog, dakterras, geen lift – allemaal geen probleem. De service houdt niet op bij de installatie. Met de plantenwisselservice van Upperbloom krijg je twee keer per jaar mooie bloemen en planten, passend bij het seizoen. Ze geven zelfs een groengarantie! Mocht er iets met de planten zijn, dan komen ze langs om het te fixen.

 

Upperbloom

 

>> Artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

Upperbloom

 

GEEN OMKIJKEN NAAR

Door de innovatieve plantenbak met een groot waterreservoir inclusief een watermeter is het verzorgen van je planten supereenvoudig. Upperbloom kiest de planten die het goed doen op jouw balkon. Je hoeft alleen je voorkeur voor de kleursamenstelling door te geven.

Let op! Als lezer van ZUID.nl mag je de eerste 30 dagen gratis uitproberen. Vanaf 4,95 euro per maand per plantenbak of 77,50 euro voor eenmalige aanschaf. Kijk op upperbloom.nl voor meer informatie en gebruik de cadeaucode: liefde.

#loveyourbalcony

 

Tekst & beeld: Upperbloom

Gedeeld

verder lezen