Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

UITGELICHT: VRIJHEIDSLAAN

Gepubliceerd op: 18 februari 2021

De Vrijheidslaan bevindt zich in de Rivierenbuurt, deze buurt kent veel leuke restaurants en cafeetjes waar het mogelijk is om heerlijke gerechten uit verschillende internationale keukens te bestellen. De laan splitst zich ten westen van de levendige Rijnstraat, in twee gelijkwaardige hoofdassen: de Churchill-laan en de Rooseveltlaan. Vandaag nemen we je mee in een virtuele tour door de Vrijheidslaan!

 

AMSTERDAM COOKING WORKSHOPS – VRIJHEIDSLAAN 26-1

Amsterdam Cooking Workshops

Bron: Amsterdam Cooking Workshops

Ontdek de verfijnde smaken van de authentieke Thaise en Indonesische keuken! Bij Amsterdam Cooking Workshops, kun je (online) workshops volgen om te leren hoe je de essentiële ingrediënten kunt gebruiken en combineren om heerlijke gerechten samen te stellen. Het is mogelijk om de workshops te volgen in groepen en het duurt drie of vier uur. Neem een kijkje op de website en boek deze leuke en interactieve activiteit met je vrienden, familie of collega’s. Zo leer je Aziatisch koken als een pro!

 

DE LEEUW AMSTERDAMSE ZUURHANDEL – VRIJHEIDSLAAN 78

De Leeuw Amsterdamse Zuurhandel

Bron: De Leeuw Amsterdamse Zuurhandel

Een begrip sinds 1850! Bij De Leeuw Zuurwaren kun je terecht voor verschillende tafelzuren die volgens het oude familierecept worden voorbereid, daarnaast kun je hier ook terecht voor vis en worst in zuur en hebben zij een divers assortiment aan olijven. Leuk weetje: bij familiebedrijf De Leeuw gebeurt alles nog steeds per schep – zoals van oudsher!

 

TONNIE & CO. – VRIJHEIDSLAAN 43

Tonnie & Co.

Bron: Tonnie & Co.

Ben jij het hélémaal zat om thuis te werken? De werkruimtes van Tonnie & Co zijn zeer geschikt om rustig (en corona-proof) te werken of te vergaderen met een ander. Normaliter kun je hier ook terecht voor een workshop, cursus of een training voor grotere groepen, hopelijk kan dat snel weer! Bij Tonnie & Co. kun je uiteraard gebruik maken van de gratis WiFi en is er momenteel self-service koffie of thee te verkrijgen. Check voor de beschikbaarheid hun website!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel <<

 

INDONESIA INDAH AMSTERDAM – VRIJHEIDSLAAN 94

Indah Indonesia

Bron: Indah Indonesia

Voor heerlijke Indonesische gerechten kun je terecht bij restaurant Indonesia Indiah! Zij hebben jarenlange ervaring in de Indonesische keuken en leveren ook cateringservices. Het is mogelijk om hier een Indonesisch buffet samen te stellen naar eigen wens. Maar je kunt ook lekker een maaltijd afhalen bij hun vestiging op de Vrijheidslaan. Bestel vanavond nog een rijsttafel en beleef Indonesië bij jou thuis!

 

SUNDAYS VRIJHEIDSLAAN – VRIJHEIDSLAAN 2

Sunday's Vrijheidslaan

Bron: Sunday’s Vrijheidslaan

Mis jij je gezonde kleurtje? Bij Sunday’s Vrijheidslaan kun je onder normale omstandigheden gebruik maken van een zonnebank, maar nu dat tijdelijk niet mogelijk is hebben zij een alternatief! Je kun bij hen de natuurlijke zelfbruiner van Marc Inbane aanschaffen die te verkrijgen is bij hen in de shop. Naast de zonnebank bieden zij normaliter ook de mogelijkheid om je tanden te bleken.

 

MR SUSHI AMSTERDAM – VRIJHEIDSLAAN 91-93

Mr. Sushi Amsterdam

Bron: Mr. Sushi Amsterdam

Mr. Sushi heeft maar liefst 39 (!) locaties in Nederland, waarvan zich er een op de Vrijheidslaan bevindt! Het is mogelijk om bij deze vestiging verschillende sushi rolls en speciale boxen of een poke bowl te bestellen. Poke bowls zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Dit is een gerecht waarbij verse vis zoals krab of tonijn in blokjes en groenten centraal staan met gekookte rijst. Stel zelf je pokebowl samen of bestel een sushi box en laat ons weten welke jouw favoriet is!

 

EDWARD KAPSALON – VRIJHEIDSLAAN 79

Kan jij ook niet wachten om in de relaxte kappersstoel te zitten als de lockdown eenmaal voorbij is? Edward Kapsalon bevindt zich al jarenlang op de Vrijheidslaan en staat bekend om de goede en professionele service die hier geboden wordt! Zij zorgen er hier bij iedere klant voor dat hij weer met een glimlach op zijn gezicht naar buiten loopt!

 

Ga jij binnenkort deze straat bezoeken? Laat het ons weten!

 

Tekst: Melda Kanatlarli

Gedeeld

verder lezen

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...