Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

UITGELICHT: GEORGE GERSHWINLAAN

Gepubliceerd op: 1 mei 2021

In het internationale zakendistrict van Amsterdam, de Zuidas, bevinden zich prominente kantoren en vestigingen van grote corporates. Maar er vestigen zich ook steeds meer appartementen en horeca in deze bruisende wijk! Eerder lichtten wij de toffe hotspots in de Claude Debussylaan uit in deze buurt. Vandaag nemen wij jou mee op een virtuele tour door de George Gershwinlaan!

 

MISURA SARTORIA – GEORGE GERSHWINPLEIN 4

Misura Sartoria

Beeld: Misura Sartoria

 Nergens anders in het land ligt de concentratie maatpakken en overhemden hoger dan op de Zuidas! Midden in het zakencentrum van Amsterdam is hier natuurlijk een overvloed aan perfect gesneden suitsMisura Sartoria creëert, voor zowel man als vrouw een suit met liefde voor jou op maat!

 

BOLENIUS RESTAURANT – GEORGE GERSHWINLAAN 30

Bolenius

Beeld: Bolenius Restaurant

In de George Gershwinlaan kun je culinair genieten op sterniveau, namelijk bij Bolenius Restaurant! Het restaurant heeft dit jaar een groene ster in ontvangst mogen nemen! Dit houdt in dat restaurant zich onderscheidt op het gebied van een duurzame toekomst door de innovaties en ambitieuze initiatieven die zij bieden op het gebied van een culinaire ervaring. Culinair genieten op sterniveau in de Zuidas, dat doe je bij Bolenius Restaurant! Gezond, smaakvol en o zo (h)eerlijk Hollands!

 

DOCTOR FEELGOOD MASSAGE COMPANY – GEORGE GERSHWINPLEIN 2

Doctor Feelgood

Beeld: Doctor Feelgood

Het is een zwaar jaar geweest en tussen al dat werken door is het soms even nodig om een momentje van rust en ontspanning te vinden. Daarvoor kun je terecht bij Doctor Feelgood Massage Company op het George Gershwinplein!  Bij Doctor Feelgood ligt de complete focus op – de naam verklapt het al – het goed laten voelen van iedereen die de drempel overstapt. Voel jij je eenmaal goed, dan geef je anderen ook weer een goed gevoel en dat is waar dit bedrijf voor staat. Doctor Feelgood heeft een breed scala aan massages in de aanbieding. Maak jouw voorkeuren duidelijk en geef je vervolgens over aan de ervaren handen van de masseurs van deze salon. Lees hier meer over onze persoonlijke ervaring!

 

CROWNE PLAZA – GEORGE GERSHWINLAAN 101

Crowne Plaza South

Beeld: Crowne Plaza South

Of je nou blijft overnachten in business hotel Crowne Plaza of even komt ontsnappen aan de drukte van de bruisende Zuidas op het terras… Bij Crown Plaza kom jij tussen de drukke meetings en vergaderingen door helemaal tot rust! Geniet in de buitenlucht van een kop koffie of een mooi glas wijn en droom helemaal weg na een drukke werkweek!

 

HAPPYHAPPYJOYJOY – GEORGE GERSHWINPLEIN 1

Happy Happy Joy Joy

Beeld: Happy Happy Joy Joy

Een hapje en drankje doen op een zonnig terras daar worden we allemaal natuurlijk he-le-maal happyhappy van! Bij Happy Happy Joy Joy geniet je optimaal van de Aziatische smaken op het terras want hier kun je terecht voor Asian streetfood geïnspireerd op onder anderen de Chinese, Vietnamese en Koreaanse keuken. De kaart van Happy Happy Joy Joy staat vol met kleine gerechtjes die je makkelijk kunt delen. Supergezellig!

 

ROB PEETOOM ZUIDAS – GEORGE GERSHWINLAAN 536-538

Rob Peetoom

Beeld: Rob Peetoom

 Even tussen je vergaderingen door of net voor een belangrijke meeting een frisse coupe? Een manicure om jezelf even te verwennen? Bij Rob Peetom in de Zuidas weten ze je als geen ander even flink in de watten te leggen!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel <<

 

GUSTAV GYM – GEORGE GERSHWINLAAN 520

Gustav Gym

Beeld: Gustav Gym

Gustav Gym is een high-end gym waar jij je bodygoals waar maakt! Met de perfecte setting die zij bieden en de grensverleggende lessen waarbij de focus ligt op kracht, mobiliteit en uithoudingsvermogen heb jij binnen no time jouw dream body! Momenteel werken ze hier aan een nieuw concept, ben jij ook zo benieuwd naar waar ze ons mee zullen verrassen?!

 

WURST & SCHNITZELHAUS ZUIDAS – GEORGE GERSHWINPLEIN 6

WuSH

Beeld: WuSH Zuidas

Bij Wurst & Schnitzelhaus, ook wel bekend als ‘WuSH’, word je op de Zuidas verrast met authentieke Duitse gerechten! Het gezellige restaurant serveert heerlijke lekkernijen, je smult er van de authentieke Currywurst, Schnitzel, Bratwurst en niet te vergeten: Duits bier! Koelsch, Weissbier, Radler, Dunkelbier en noem maar op, bij WuSH is zo veel te verkrijgen. Genieten van de Duitse Gemütlichkeit doe je bij WuSH!

 

SUSHI LEE – GEORGE GERSHWINLAAN 534

Sushilee

Beeld: Sushilee

Sushi lovers: opgelet! Wil jij lekker luxe lunchen op de Zuidas tussen de drukke werkuren? Dan ben je bij Sushilee op het juiste adres. Je geniet hier van de authentieke Japanse keuken met de heerlijke sushi sets of ramen & soups! Mocht je op station Zuid staan en je hebt wat tijd te doden, is dit zeker geen gekke tijdbesteding! 

 

COSMO HAIRSTYLING – GEORGE GERSHWINLAAN 530

Cosmo Hairstyling

Beeld: Cosmo Hairstyling

Met al meer dan 30 jaar ervaring is Cosmo Hairstyling een salon waar met passie en liefde voor het vak wordt gewerkt! Volgens hen vertelt het haar wie je bent en daarom is het erg belangrijk dat je als klant de deur uitloopt met een persoonlijk en uniek kapsel. Wil jij weer even stralen? Dat kan bij Cosmo Hairstyling in de Zuidas op 6 dagen van de week!

 

Ga jij binnenkort een van deze hotspots in de George Gershwinlaan of op het plein bezoeken? Laat het ons weten!

 

Tekst: Melda Kanatlarli

Gedeeld

verder lezen