TOZI RESTAURANT & BAR: DE HUISKAMER VAN AMSTERDAM-ZUID!

door | nov 30, 2022

TOZI is de Italiaanse huiskamer van Amsterdam-Zuid waar je deze donkere dagen niet wil vertrekken! TOZI is Venetiaans jargon en staat voor ‘een groep goede vrienden’. Met het unieke cicchetti concept – kleine Venetiaanse gerechten – vieren zij de traditie van het delen van lekker eten mét deze goede vrienden. Ontdek het nieuwe menu met klassiekers om van te watertanden!  

 

NIEUW MENU 

De beste ingrediënten van het seizoen komen tot leven in het gezellige restaurant vlak achter het Vondelpark. Het nieuwe menu bestaat uit heerlijke gerechten als vitello tonnato, champignonrisotto en paccheri octopus ragout. En ook de klassieke Tonnarelli Cacio e Pepe is terug van weggeweest! Aangezien je de gerechten met je tafelgenoten deelt, kun je van alles een beetje proeven, wel zo leuk! Een Sgroppino na en je Italiaanse avond kan niet meer stuk!  

tozi
Tozi-Valentijnsmenu

VIER DE FEESTDAGEN BIJ TOZI  

Ook tijdens de feestdagen ben je bij TOZI aan het juiste adres! Vier op 24 en 25 december kerst met een speciaal tiengangen Cichetti Feast menu voor € 79 p.p.  Op oudejaarsavond proost je samen met je geliefde op 2023 tijdens het spetterende TOZI-feest. Geniet van een welkomstdrankje en een feestelijk tiengangen Cicchetti-diner  voor € 105 p.p. met o.a. oesters, coquilles, tartaar en natuurlijk héél véél truffel!