Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: De kliniek van internationaal gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor wensen van onze clienten in een huiselijke sfeer.”

 

Amsterdam Plastic Surgery

Totale esthetische zorg bij Amsterdam Plastic Surgery

 

Huidverbetering op maat

Erfelijke factoren, veroudering, roken en de zon laten sporen na op de huid. Na je vijfentwintigste levensjaar neemt de productie van collageen af en zakt de huid als het ware langzaam in elkaar. Collageen en hyaluronzuur zorgen voor volume en vullen rimpeltjes op. “We proberen de aanmaak van deze stoffen te stimuleren en zo nodig hyaluronzuur aan te vullen”. Dr Pirayesh bekijkt je huid en bespreekt jouw wensen om een op maat gemaakt behandelplan samen te stellen. “Ook voor cliënten die (nog) geen operatie willen, maar wel graag hun huid verbeterd zien, zijn er voldoende mogelijkheden”, vertelt Dr Pirayesh. “Zo zijn moderne laser- en energiebehandelingen zeer geschikt om pigmentvlekken, couperose en (acne) littekentjes te verminderen en om de collageenproductie te stimuleren voor een fraaie, strakkere en egale huid.”

 

Herstel van natuurlijk volume en verzachten van lijntjes

Dr Pirayesh heeft zijn eigen huidverbeteringsbehandeling ontwikkeld ‘SILC – Surgery, Injectables, Lasers en Cosmeceuticals’ en geeft hierover wereldwijd les aan artsen. Hij is een groot voorstander van het natuurlijk verzachten van diepere lijnen met microbotox en het aanvullen van lichaamseigen hyaluronzuur filler. Ook voert Dr Pirayesh wekelijks bij vele PRP-behandelingen uit – ook wel de ‘Vampire Facial’ genoemd. PRP groeifactoren uit je eigen bloed zorgen voor een gladdere, jonger ogende en stralende huid. Nieuw is de combinatie met microneedling en radiofrequentie energie voor nog effectievere en bijzonder fraaie resultaten. Het voordeel is ook een kortere hersteltijd dan met lasers waardoor deze behandeling vooral zeer geliefd is bij Hollywood sterren maar eigenlijk iedereen met een druk bestaan.

 

Borstvergroting en borstlift, buikwandcorrectie en liposuctie

Voor veel vrouwen is een decolleté met fraaie borsten en een strakke buik die mooi bij hun lichaam passen, een grote wens. Zwangerschap, borstvoeding en gewichtsschommelingen kunnen leiden tot slappere, hangende borsten en of een slappe buik met huid- en vetoverschot. Dr Pirayesh is bijzonder ervaren in het plastisch chirurgisch verbeteren van deze lichaamsdelen met de meest vooruitstrevende en veilige technieken.

Dr Pirayesh: “Voor elk consult neem ik de tijd en bespreek ik uitgebreid wat er tot de mogelijkheden, wensen en het budget behoort. Zoals de gewenste volume van de borsten, soorten implantaten, incisies, de nazorg, hersteltijd en de te verwachten resultaat.”Waar je ook voor komt, bij Amsterdam Plastic Surgery streven ze naar de hoogste kwaliteit en veiligheid in een vertrouwelijke sfeer. (APS is in het bezit van ISO 9001 Keurmerk).

 

Kies voor de beste kwaliteit & veiligheid bij een echte plastisch chirurg

Plastisch chirurgen hebben de juiste, jarenlange opleiding, ethische normen, handvaardigheid en expertise om het meest optimale en veilige resultaat te bereiken en kunnen je een totaalpakket aan behandelingen aanbieden.

 

Ali Pirayesh

Dr Pirayesh

 

  • Scientific Director Aesthetic Multispecialty Society (AMS) congressen: Monaco, Parijs, Londen, Colombia, St Petersburg , China, Harvard
  • Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables
  • Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
  • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)
  • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001 keurmerk)

 

Tekst & Beeld: Amsterdam Plastic Surgery