Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

ZUID-KAPPERS GEVEN TIPS & TRICKS VOOR JOUW LOCKDOWN-LOKKEN 

Gepubliceerd op: 8 februari 2021


Zit jij ook (letterlijk) met je handen in het haar? Zitten je lokken niet meer goed, is je uitgroei uit de hand gelopen of mis je het gewoon om jezelf te pamperen bij de kapper? Lees dan in dit artikel de tips die wij voor jou op een rijtje hebben gezet zodat je jouw lokken door deze dagen heen kunt slepen.

 

COSMO HAIRSTYLING – GEORGE GERSHWINLAAN 530

Cosmo Hairstyling

Bron: Cosmo Hairstyling

Gespleten haarpunten? Helaas kunnen we wegens de verlengde lockdown nog (even) niet in de kappersstoel plaatsnemen. Na het winterweer van afgelopen weekend kan het haar ook nog wat droger aanvoelen. Het is dus tijd voor wat éxtra verzorging! Cosmo Hairstyling deelt wat tips & tricks die jullie kunnen gebruiken voor healthy hair. Naast het gebruiken van een repair shampoo en conditioner raden zij aan om een microvezel handdoek en een satijnen kussensloop aan te schaffen. Lees in hun post waarom dit de ultieme musthaves zijn.

 

VAENETI – CEINTUURBAAN 227

Vaeneti Amsterdam

Bron: Vaeneti Amsterdam

Wil jij graag je uitgroei wegwerken? Vaeneti deelt een hot tip op Instagram voor iedereen die zijn uitgroei wilt wegwerken maar niet zelf het haar wilt kleuren. Colorstyliste Renee laat in haar post zien hoe de uitgroei weggewerkt wordt met hoog gepigmenteerde poeders die beschikbaar zijn in hun webshop. Zo heb jij in een handomdraai je uitgroei weggewerkt!

 

HET HAARTHEATER – BEETHOVENSTRAAT 96

Het Haartheater Tom van Hulst

Bron: Het Haartheater, Tom van Hulst

Barber Tom van Hulst van Het Haartheater heeft dé tip voor mannen die hun wilde lockdown-lokken willen stylen, zonder dat het haar vet wordt. Hij raadt daarvoor het gebruik van een zeemineralenspray aan. De spray geeft het haar meer volume en textuur, en zorgt daarmee voor een perfecte undone-look! De producten zijn te bestellen in de webshop.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

> Vervolg artikel << 

 

SALON B OUD ZUID – WILLEMSPARKWEG 30

Salon B

Bron: Salon B

Voelt jouw haar ook zo droog en pluizig aan? Met deze tips van Salon B ziet jouw coupe er al snel stralender uit. De salon raadt het aan om het haar niet vaak te wassen, dit zorgt ervoor dat essentiële vetten die zich in de hoofdhuid schuilen verloren gaan. Ben jij iemand die elke dag zijn haar wast? Probeer dan een wasbeurt af te wisselen met droogshampoo, dit geeft je haar ook nog eens een volumeboost!

 

STYLE2CHANGE – AALSMEERWEG 65

Style2Change Amsterdam

Bron: Style2Change Amsterdam

Heb jij blond, grijs of wit haar? Style2Change adviseert jou dan om je haar te beschermen en onderhouden met de Alterego Silver Maintain shampoo en conditioner. De effectiviteit van deze anti-geel behandeling is tot wel 5 weken houdbaar, zo kun je jouw lokken nog wel even door de lockdown heen slepen! Bel of stuur een appje naar de salon voor persoonlijk advies over de producten. De producten kunnen per 10 februari in de winkel opgehaald worden!

 

ROB PEETOOM ZUIDAS – GEORGE GERSHWINLAAN 536-538

Rob Peetoom Zuidas

Bron: Rob Peetoom Zuidas

How to keep your Bob looking fresh? Master Stylist Danny van salon Rob Peetoom Zuidas deelt haar tips om je bob, die inmiddels niet meer zo bob is, zo goed mogelijk te stylen. Je uitgegroeide bob line valt met deze tips nog goed te variëren in verschillende hairdo’s, zo bewaar je een knipbeurt voor later!

 

Hopelijk kunnen we snel weer in de comfortabele kappersstoelen terecht bij deze haarexperts! Blijf de kappers in de tussentijd vooral supporten door middel van het aanschaffen van cadeaubonnen en/of producten uit de webshop!

 

Tekst: Melda Kanatlarli & Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

VALENTIJNSDAG IN ZUID: DINERTIPS

VALENTIJNSDAG IN ZUID: DINERTIPS

Valentijnsdag staat voor de deur! Met een avond romantisch dineren sla je nooit de plank mis. Gelukkig weten de horecaondernemers in Zuid ook wel raad met een beetje romantiek. Zij sloven zich uit in de keuken en jij kan pronken met het eindresultaat, een win-win...

VALENTIJNSDAG IN ZUID: DINERTIPS

VALENTIJNSDAG IN ZUID: DINERTIPS

Valentijnsdag staat voor de deur! Met een avond romantisch dineren sla je nooit de plank mis. Gelukkig weten de horecaondernemers in Zuid ook wel raad met een beetje romantiek. Zij sloven zich uit in de keuken en jij kan pronken met het eindresultaat, een win-win...