Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

TIJD VOOR DE VRIJMIBO! HIER MOET JE ZIJN.

Gepubliceerd: 20 juli 2018 15:00

Als we ergens aan toe zijn na een lange werkweek vol kantooruren, vergaderingen en liters koffie, is het wel een ontspannende vrijdagmiddagborrel. Hét moment waarop je samen met je collega’s of vrienden eventjes een momentje van rust kunt pakken onder het genot van een verfrissend biertje. In deze cafés kun je terecht voor een vrijmibo!

 

CAFÉ VRIJDAG – AMSTELDIJK 137

Beeld: Cafe Vrijdag

Het drukke werkleven gaat niet altijd over rozen, maar gelukkig is daar: de vrijdag. En Café Vrijdag! Hier begrijpen ze maar al te goed dat vrijdagmiddagen/avonden zijn voor feestjes. Spreek samen met je collega’s de week nog even na, of snijd juist de onderwerpen aan die op de werkvloer niet van pas komen.

 

DE BLAUWE ENGEL – STRAWINSKYLAAN 143

Beeld: De Blauwe Engel

In dit lijstje aan cafés voor een vrijmibo, kan De Blauwe Engel natuurlijk niet missen. Dit Café is een waar begrip op de Zuidas en dat is niet voor niets: de vrijmibo’s hier zijn legendarisch. Kies vanaf 5 uur voor een van de vele biersoorten en een borrelplankje. Vanaf 7 uur kunnen de voetjes van de vloer: dan begint de DJ namelijk met draaien!

 

HET PAARDJE – GERARD DOUPLEIN 1

Als je aan een vrijdagmiddagborrel in de Pijp denkt, denk je al snel aan het Paardje. Dit is dé plek om lekker stoom af te blazen en in de gezellige drukte je weekend te beginnen met een goede borrel!

 

VONDELPARK3 – VONDELPARK 3

Beeld: Vondelpark3

Bij Vondelpark3 ben je voor een vrijdagmiddagborrel aan het juiste adres. Vanaf zaterdag 21 juli t/m 2 september kun je namelijk vanaf 10 personen voor €35,- p.p een plekje op het zonovergoten terras in het Vondelpark reserveren. Geniet drie uur lang van een drankarrangement en maak de keuze uit één van de lekkere gerechten die de kaart te bieden heeft.

 

HET AMSTERDAMSE PROEFLOKAAL – STADIONPLEIN 300

Beeld: Het Amsterdamse Proeflokaal

Ook in de Stadionbuurt is er een leuke hotspot te vinden voor de vrijmibo. Bij Het Amsterdamse Proeflokaal ontdek jij de bierwereld zoals je die nog niet kende! Neem je collega’s mee, proef de smaak van onze stad en beleef nieuwe avonturen…

 

CARTER BAR & KITCHEN – VALERIUSSTRAAT 85

Beeld: CARTER

Bij CARTER kun je op de vrijdagmiddag terecht op het zonnige terras, omgeven door de levendigheid van Zuid. Kies hier een keer niet voor het simpele biertje, maar ga voor een van de vele cocktails of gin-tonics die deze bar te bieden heeft. Fijn weekend!

 

Tekst: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid viert deze week van woensdag tot en met zondag de vijfde editie met concerten en evenementen verspreid over vijf buurten in Amsterdam-Zuid. Het festival viert het muzikale erfgoed van ons muziekleven met tientallen topmusici. Er zal tijdens Muze van Zuid...

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...