Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

THUISVAKANTIE: VANAF DE BANK WEGDROMEN VAN VERRE OORDEN

Gepubliceerd op: 2 april 2020

Thuisvakantie.com

Het zijn vreemde tijden voor iedereen. Allereerst is het nu belangrijk om thuis te blijven en aan elkaar te denken. Voor de reisliefhebbers onder ons voelt het extra onwennig om thuis te blijven; we willen de wereld ontdekken. De reisbranche is hard geraakt door het coronavirus en momenteel wordt er zo goed als helemaal niet gereisd tot en met 15 april 2020. Gelukkig is er ook positief nieuws! Dankzij Thuisvakantie.com haal je voorlopig het vakantiegevoel toch gewoon lekker in huis!  Droom nu, reis later! Voor nu #stayhome.

 

 

WAT IS THUISVAKANTIE.COM?
Gedurende de uitbraak van het COVID-19 virus in Nederland kregen de marketeers van Middenoostenreizen.com, Srilankarondreis.com en Official Travel Company ineens veel tijd tot hun beschikking die normaal gevuld wordt met de drukte van de dag. Doordat zij vastbesloten waren om tijdens deze crisis positief te blijven bedachten ze Thuisvakantie.com. Thuisvakantie.com biedt je volledig gratis een digitale droomvakantie aan naar verschillende bestemmingen. Je kan alle reizen maken, dus je kan in een dag van Oman naar Sri Lanka en van Jordanië naar Lapland reizen. Hoe tof is dat?

 

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> Vervolg artikel <<

 

DE DEUR NIET UIT

Dankzij Thuisvakantie.com hoef je de deur dus niet uit om het vakantiegevoel te krijgen. De website is volop in ontwikkeling en er blijven nieuwe bestemmingen bijkomen ter inspiratie voor jouw droomreis. Deze is dan gemakkelijk te boeken voor wanneer het wél weer kan en mag! Uiteraard denken de reisspecialisten graag met je mee over een passende invulling van jouw reis. Ideaal!

 

HOE HET WERKT!
Wanneer jij je droomvakantie hebt gevonden, meld je jezelf aan voor deze bestemming. Hierna ontvang je direct een mail waarbij jouw digitale reis begint. Na deze e-mail krijg je de daaropvolgende dagen telkens een e-mail waarmee je de reis kunt vervolgen. In totaal krijg je minimaal twee tot maximaal vijf mailtjes. Je zult dus niet plat gespamd worden, tenzij je natuurlijk als echte wereldreiziger verder wilt ‘droomreizen’ en een nieuwe bestemming digitaal gaat verkennen.

Heb je vragen over de aangeboden reizen? Neem dan contact op via info@officialtravelcompany.com

 

Tekst: Offical Travel Company

Gedeeld

verder lezen