Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

THUIS FIT BLIJVEN MET DE ONLINE WORKOUTS VAN SPORTSCHOLEN UIT ZUID

Gepubliceerd op: 21 maart 2020

In verband met het coronavirus roept het RIVM mensen op om zoveel mogelijk thuis te werken en binnen te blijven. Scholen zijn gesloten, publieke ruimtes zijn dicht en ook sportscholen en sportverenigingen zijn momenteel niet toegankelijk. Maar hoe blijven we dan een beetje fit met zijn allen? In Amsterdam-Zuid bieden diverse sportscholen een online trainingsprogramma aan, om toch in shape te blijven nu alle gyms gesloten zijn.

 

 

PLTS STUDIOS 

PLTS biedt iedere dag om 10 uur ’s ochtends een live workout via instagram aan. De live workout duurt 25 minuten en de HIIT oefeningen zijn geïnspireerd op de originele PLTS workout. Het enige verschil is dat je geen ‘reformer machine’ tot je beschikking hebt, maar alle oefeningen dus met je eigen lichaamsgewicht uitvoert. De live workout focust zich net als de originele PLTS workout voornamelijk op core. Ben je klaar om te planken?

Waar: instagram @plts_studios

Hoe laat: iedere ochtend, 10:00 uur

 

 

 

3SIXTY5 PERSONAL TRAINING

Ook de premium personal training gym 3SIXTY5 vindt het belangrijk dat mensen thuis zo fit mogelijk blijven. Iedere dag bieden ze een live workout aan, waarbij de oefeningen zijn gefocust op balans en mobiliteit. De workout gaat om 10:30 live van start, dus deze workout is ideaal om gelijk na de live PLTS workout te volgen. Tip: bestel online een yoga matje en eventueel wat andere fitness materialen (gewichtjes of elastieken) om de home-workouts nog effectiever uit te voeren.

Waar: instagram, @3sixty5personaltraining

Hoe laat: iedere dag, 10:30 uur

 

 

SAINTS & STARS

Ben je fan van de ‘holy box’ en ‘holy shred’ workout van Saints & Stars? Dan is deze HIIT home workout zeker de moeite waard. Er zijn drie verschillende soorten workouts: lowerbody, upperbody en fullbody. De workout duurt maar 25 minuten en je hebt verder geen fitness materiaal nodig. Pak wel een flesje water, want de kans is groot dat je van deze workout flink gaat zweten!

Waar: instagram @saintsandstars

Hoe laat: iedere dag, 19:00 uur

Lowerbody workout : maandag & vrijdag

Upperbody workout: dinsdag & donderdag

Fullbody workout: woensdag, zaterdag & zondag

 

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

TRAINMORE

‘Don’t count the days, make the days count’. Nog nooit was de slogan van de populaire sportschoolketen meer relevant. Want ook nu we verplicht massaal thuis zitten in deze onzekere periode, moeten we toch proberen het beste er van te maken. En één ding is zeker, sporten is erg belangrijk voor een goede mentale gezondheid. Je maakt dan endorfine, serotonine en dopamine aan. Neurotransmitters die bewezen werken tegen angst en depressie. Trainmore biedt verschillende workout videos aan, die je overal kunt kijken – waar en wanneer je maar wil. Het enige wat je hoeft te doen, is de app te downloaden in de appstore. Dus geen smoesjes, just do it.

Waar: trainmore app (te downloaden via de appstore)

 

 

CLUBSPORTIVE

Woon je op de Zuidas? Dan is er een grote kans dat Clubsportive een outdoor workout bij jou in de buurt organiseert. Deze populaire Zuidas sportschool heeft een workout samengesteld waarbij de instructeurs de oefeningen uitleggen op een dakterras van een van de luxe Zuidas flats. Zo kunnen alle bewoners van de Intermezzo flats gewoon vanaf hun balkon deelnemen aan de workout. Ben je benieuwd wanneer de volgende roofterrace-workout is? Houd dan de Clubsportive instagram pagina goed in de gaten. Ook kun je in de Clubsportive app workout videos bekijken. Kom van die bank af en blijf in beweging!

Waar: Zuidas

Wanneer: check instagram @clubsportive_zuidas

 

Tekst: Lisa van Leer

Gedeeld

verder lezen