TERUGBLIK: MOMO WAS JARIG EN VIERDE FEEST!

Gepubliceerd op: 10 oktober 2018

Alweer tien jaar geleden was daar het moment waarop MOMO neerstreek in Amsterdam – pal naast de hoofdingang van het Vondelpark om precies te zijn. Het iconische restaurant laat deze mijlpaal natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan en organiseert veel leuke activiteiten tijdens zijn verjaardagsmaand!

 

 

FEESTMAAND

MOMO 10 jaar

Beeld: Dennis Bouman

Ooit waren verfijnde Aziatische shared dining en high-end design iets compleet nieuws in Nederland, tot MOMO 10 jaar geleden neerstreek in Amsterdam. In het afgelopen decennium is MOMO zich steeds blijven innoveren met nieuwe gerechten, nieuwe cocktails en extravagante events. Hun 10e verjaardag in oktober is er dan ook eentje om mee te pakken. Heb je zelf iets te vieren of wil je gewoon een goed excuus voor een feestje? MOMO’s verjaardagsmaand is de perfecte gelegenheid.

 

 

10 YEAR ANNIVERSARY

MOMO 10 jaar

Beeld: Dennis Bouman

Donderdag 4 oktober zijn de bloemetjes bij MOMO letterlijk buiten gezet. Een tienjarig jubileum, dat moet groots gevierd worden natuurlijk! De uitnodigingen voor ‘the party of the decade’ deden de voorpret meteen beginnen. Dat MOMO weet wat uitpakken is, werd bij aankomst direct duidelijk. Het restaurant was omgetoverd tot de meest spectaculaire cocktailbar van Amsterdam en omstreken. Danseressen, livemuziek, plateaus vol sushi, champagne, cocktails, het kon niet op!

 

MOMO 10 jaar

Beeld: Dennis Bouman

 

Na het genieten van de eerst drankjes, bleek dit spektakel te zijn verspreid over drie verdiepingen! Met secret bars, een prachtige garden, een karaoke room en een underground club viel je hier van de ene verbazing naar de andere. Wij kunnen niet wachten tot het volgende jubileum! Nogmaals van harte gefeliciteerd namens de redactie!

 

Odette en La Toya

Beeld: MOMO Restaurant, Bar & Lounge

10 jaar MOMO

Beeld: Dennis Bouman

 

Ook iets te vieren? Dan kan dit uitstekend bij MOMO!

 

MOMO Restaurant, Bar & Lounge
Hobbemastraat 1, Amsterdam
+31(0)20 671 7474
info@momo-amsterdam.com

 

 

 

 

 

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai & Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

DE BESTE CROISSANT VAN AMSTERDAM: UITERAARD IN ZUID

Als er íets ‘fijne zondagochtend met een ontbijtje op bed’ schreeuwt, dan zijn het wel croissantjes! Deze onmisbare lekkernij verovert al jarenlang het mooie Amsterdam, waar ze wel in honderden zaakjes verkrijgbaar is. Tijd voor een ware croissantjestest! Want waar kun je nou terecht voor de állerlekkerste croissant? Culy.nl zocht het uit en wat blijkt: ons prachtige Zuid mag wel twee topzaakjes op haar naam schrijven waar je dit lekkere halvemaantje kunt scoren!

6 X WARME CHOCO-SPOTS

Zoals de nieuwe hit van Nielson luidt: het is ijskoud! Het duurt nu écht niet meer lang voordat alle bladeren van de bomen verdwijnen en de temperatuur lijkt wel met de dag te dalen. Maar, van de zonnige kant bekeken: dat betekent ook dat het in onze huizen weer een stuk warmer, sfeervoller en gezelliger wordt. En dat we weer heerlijk aan de warme chocolademelk kunnen! Bij deze spots kun je rustig een middagje settelen met een kop goede choco waar je hartje sneller van gaat kloppen.

9 X ROTI SPOTS IN AMSTERDAM-ZUID

Surinaamse gerechten hebben alles te maken met samen zijn. Wij kunnen ons dan ook niets leukers bedenken dan alle vrienden en familie bij elkaar trommelen om in een knusse sfeer verhalen met elkaar te delen onder het genot van heerlijk eten. Roti is hier uitermate geschikt voor: bij dit gerechtje dient het ongerezen brood als bestek en de vulling bestaat uit urenlang gekruide kip, eend of rund, aardappel en groente. Amsterdam-Zuid bied onwijs veel spots waar je kunt genieten van dit verrukkelijke gerecht, wij zetten ze voor je op een rijtje!