TERUGBLIK: MOMO WAS JARIG EN VIERDE FEEST!

Gepubliceerd op: 10 oktober 2018

Alweer tien jaar geleden was daar het moment waarop MOMO neerstreek in Amsterdam – pal naast de hoofdingang van het Vondelpark om precies te zijn. Het iconische restaurant laat deze mijlpaal natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan en organiseert veel leuke activiteiten tijdens zijn verjaardagsmaand!

 

 

FEESTMAAND

MOMO 10 jaar

Beeld: Dennis Bouman

Ooit waren verfijnde Aziatische shared dining en high-end design iets compleet nieuws in Nederland, tot MOMO 10 jaar geleden neerstreek in Amsterdam. In het afgelopen decennium is MOMO zich steeds blijven innoveren met nieuwe gerechten, nieuwe cocktails en extravagante events. Hun 10e verjaardag in oktober is er dan ook eentje om mee te pakken. Heb je zelf iets te vieren of wil je gewoon een goed excuus voor een feestje? MOMO’s verjaardagsmaand is de perfecte gelegenheid.

 

 

10 YEAR ANNIVERSARY

MOMO 10 jaar

Beeld: Dennis Bouman

Donderdag 4 oktober zijn de bloemetjes bij MOMO letterlijk buiten gezet. Een tienjarig jubileum, dat moet groots gevierd worden natuurlijk! De uitnodigingen voor ‘the party of the decade’ deden de voorpret meteen beginnen. Dat MOMO weet wat uitpakken is, werd bij aankomst direct duidelijk. Het restaurant was omgetoverd tot de meest spectaculaire cocktailbar van Amsterdam en omstreken. Danseressen, livemuziek, plateaus vol sushi, champagne, cocktails, het kon niet op!

 

MOMO 10 jaar

Beeld: Dennis Bouman

 

Na het genieten van de eerst drankjes, bleek dit spektakel te zijn verspreid over drie verdiepingen! Met secret bars, een prachtige garden, een karaoke room en een underground club viel je hier van de ene verbazing naar de andere. Wij kunnen niet wachten tot het volgende jubileum! Nogmaals van harte gefeliciteerd namens de redactie!

 

Odette en La Toya

Beeld: MOMO Restaurant, Bar & Lounge

10 jaar MOMO

Beeld: Dennis Bouman

 

Ook iets te vieren? Dan kan dit uitstekend bij MOMO!

 

MOMO Restaurant, Bar & Lounge
Hobbemastraat 1, Amsterdam
+31(0)20 671 7474
info@momo-amsterdam.com

 

 

 

 

 

 

Tekst: La Toya Sensen – Ramsahai & Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

DE REDACTIE TEST: THE CORNER AMSTERDAM

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures DE REDACTIE TEST: LUNCHEN BIJ THE CORNER AMSTERDAM! Gepubliceerd op: Vorig jaar eindigde eetcafé The Corner Amsterdam op nummer 25 in de Café Top 100...

6 X BURGER HOTSPOTS IN DE PIJP

Zijn burgers stiekem jouw guilty pleasure op een herfstige avond na een lange werkdag? Amsterdam-Zuid is gelukkig heel wat burger-hotspots rijk, waar ze allen één doel voor ogen hebben: het bereiden van de meest lekkere burgers die bestaan uit heerlijke, verse ingrediënten. Want lekker hoeft zeker niet ongezond te zijn. Vandaag zes burger-hotspots in De Pijp, waar ze wel weten hoe ze jouw appetijt naar een heerlijke burger kunnen stillen!

HOTSPOTS: PRET VOOR GROOT EN KLEIN

Vind jij het heerlijk om een dagje erop uit te gaan met de kleine? In Amsterdam-Zuid zijn er genoeg cafétjes en restaurants waar jij heel relaxed van een goede kop koffie en een krantje kunt genieten terwijl de kids zich heerlijk kunnen vermaken. Lekker ontspannen, voor jou én voor je kinderen. Bij deze hotspots gaat dat gegarandeerd lukken!

6 SAPBARS VOOR EEN VITAMINEBOOST

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures 6 SAPBARS VOOR EEN VITAMINE-BOOST Gepubliceerd op: Met de dalende temperaturen daalt ook ons weerstandsniveau vaak mee. Van verkoudheidjes tot een...

5 X AFHAALTIPS IN ZUID

Nu het weer langzaam aan wat minder wordt (lees: onweerbuien, regen en koude wind) en het werkseizoen weer begonnen is, zitten we weer steeds vaker tot in de late uurtjes op kantoor. Dat betekent dat – hoe graag we het ook zouden willen – we niet altijd de tijd hebben om te koken. In Zuid is dat dan ook helemaal geen probleem, want er zijn talloze restaurantjes waar je heerlijk eten af kunt halen. Want eten moeten we toch!