TEAMBUILDING- ALERT! WINTERSPORTEN MET COLLEGA’S? DOEN!

door | sep 11, 2023

Jodelahiehoe! Het beste idee voor een stukje teambuilding? Met de hele bende naar de schnee natuurlijk! Van kilometers maken op de latten tot de après-ski onveilig maken: wintersport is de perfecte cocktail om je dankbaarheid uit te drukken aan je collega’s en nog maandenlang anekdotes op te halen over die onvergetelijke reis. Rest je nog één ding: een partij inschakelen die alles voor je uit handen neemt! Bij Wens Business Events zit je gebakken, weten we uit eigen ervaring!

ZORGELOOS OP REIS

Als echte wintersportliefhebbers weten ze bij Wens Business Events precies waar een onvergetelijke wintersportreis aan moet voldoen. En dat de wensen per groep verschillend zijn, vinden ze niet meer dan logisch. Daarom vind je hier geen standaard pakketreizen, maar wordt er altijd een voorstel op maat gemaakt. Met het unieke concept Wens Hotels bieden ze zelfs de mogelijkheid om grote hotels (45+ kamers) af te huren! Zo zijn er geen andere gasten in het hotel aanwezig waar je rekening mee moet houden, staat de hotelcrew geheel tot jullie beschikking en kun je je eigen programma samenstellen zoals deze het beste bij jullie groep past. Overal wordt aan gedacht zodat jullie zorgeloos op reis kunnen. Van skilessen en alternatieve activiteiten tot restaurantbezoeken en onvergetelijke themafeesten.

Hotel Auwirt by Wens Hotels
Advertentie
Auwirt feest

ZUID MEDIA IN DE SNEEUW!

Met het team van ZUID Media vertrokken we afgelopen januari naar het authentieke wintersportdorp Saalbach in Oostenrijk. Overnachten deden we bij Hotel Auwirt by WensHotels, een modern hotel met traditionele elementen en ruime kamers die een sprookjesachtig uitzicht bieden op de met sneeuw bedekte bergen. Enorm pluspunt: het hotel ligt aan het begin van het centrum en aan de voet van de Schattberg, waardoor je enkel honderd meter verwijderd bent van de skilift én het uitgaansleven binnen handbereik hebt. Ideaal om na een avondje in de gezellige après-ski bars weer rollend naar huis te gaan! ’s Ochtends staat er een zeer uitgebreid ontbijtbuffet klaar om je weer op te laden voor een heerlijke tocht langs de uitgestrekte pistes. Kortom, de perfecte mix van actie, ontspanning en gezelligheid! En de herinneringen? Die worden nog regelmatig opgehaald!