Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

SURPRISE! GOODIEBAGS UITDELEN IN ZUID

Gepubliceerd: 4 juli 2018 16:00

Het is alweer bijna drie weken geleden dat ZUID.nl de lucht in ging! Nog steeds zijn we aan het nagenieten van de grote lancering, elke dag is een feestje! Voor zuid.nl zijn de lezers echter net zo belangrijk als de feestgangers op een feestje, en om ons feestje uitgebreid te kunnen vieren bedachten wij een leuke actie. De afgelopen weken doken wij de straat op om speciale ZUID.nl goodiebags uit te delen, gevuld met een paar leuke hebbedingetjes, wat lekkers en vooral heel veel liefde!

Tijdens onze goodiebag-tour bezochten we verschillende bruisende plekjes van Zuid. Zo hebben we een rondje gemaakt door het prachtige Sarphatipark, werd er een bezoekje gebracht aan het Museumplein, waren we te vinden op de Albert Cuypmarkt en konden ook het Marie-Heinekenplein en, op jullie verzoek, de Maasstraat niet achter blijven. Onder begeleiding van een heerlijk zonnetje liepen we met onze handen vol goodiebags en een stralende glimlach de deur van ons kantoor uit, op zoek naar jullie! Mooie conversaties vonden plaats, er werd veel gelachen en de dankbaarheid spatte overal vanaf. Een echt Zuid-gevoel, als het aan ons ligt!

Tekst en Fotografie: Lisa Kroesen

Gedeeld

verder lezen

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...