Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

STRAAT IN DE SCHIJNWERPERS: AALSMEERWEG

Gepubliceerd op: 16 augustus 2019

Aalsmeerweg

Deze keer in ‘Straat Uitgelicht’ duiken we in de bruisende Hoofddorppleinbuurt. Een levendige buurt met veel verschillende winkels, bedrijven en horeca. In de spotlight staat de Aalsmeerweg die de Hoofddorppleinbuurt verbindt met het Aalsmeerplein. Kijk je mee?

 

YOU CAN YOGA – AALSMEERWEG 25

You Can Yoga is een boutique Yoga School & Wellness Center.Naast verschillende vormen van yoga bieden ze ook pilates, yoga coaching, en acupunctuur aan. You Can Yoga is dé plek om te ontstressen, neem bijvoorbeeld een van de verschillende soorten massages of boek een yoga retreat.

 

SNACKCORNER ‘T VOGELTJE – SASSENHEIMSTRAAT 52 

Zin in een vette hap, een kapsalon of een pizza? This is the place to be. Wist je dat je bij Snackcorner ’t Vogeltje ook 20 t/m 80 borrelsnacks kan bestellen of afhalen? Ideaal voor tijdens een onverwachte borrel bij jou thuis.

 

PIPES & BEANS – RIETWIJKERSTRAAT 35

Pipes & Beans Hoofddorppleinbuurt

Beeld: Pipes & Beans, Aalsmeerweg

Op de hoek van de Aalsmeerweg met de Rietwijkerstraat vindt je de koffiebar Pipes & Beans. Een gedeelte van de zaak is ingericht voor de verkoop van de handgemaakte Gubbels tabakspijpen van Bruyère-hout en in de rest van de frisse en creatieve ruimte met woonkamer kun je genieten van eigen gebrande Colombiaanse koffie. Voor een paar euro heb je daar een stukje zelfgebakken taart of een tosti bij, die veelal biologisch en huisgemaakt zijn. Geheel in stijl kun je hier ook een potje Mario Kart spelen op de Nintendo of naar oude platen luisteren. Plof neer in de comfortabele bank of host een brainstormsessie of workshop in de sfeervolle ruimte die je met- of zonder personeel tot je beschikking kunt hebben.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

 

>> Vervolg artikel <<

 

FABLE FACTORY – AALSMEERWEG 108 A

Van een huwelijk tot een kinderpartijtje, bij Fable Factory wordt ieder evenement een onvergetelijk feest. Naast acts en concepten voor theater, festivals, clubs en zakelijke evenementen ben je hier ook aan het juiste adres voor acts voor op particuliere feesten, huwelijken, verjaardagen, of kinderpartijtjes. Het tv en theater productiebedrijf ontwikkelt daarnaast ook dans- en muziekvoorstellingen om kunst onder de aandacht te brengen bij kinderen van 4 tot 12 jaar. De projecten hebben als doelstelling om kinderen kunst te laten beleven, aan te sporen zelf kunst te maken en hun fantasie de vrije loop te laten. Hiermee worden de sociaal- en culturele vaardigheden ontwikkeld en leren kinderen om creatief te denken en samen te werken.

 

STYLE TO CHANGE – AALSMERWEG 65 

Wil je jezelf verwennen of even zorgeloos genieten? Loop dan binnen bij Style2Change. Naast een volledig kapperszaak zijn ze hier gespecialiseerd in beauty behandelingen zoals facials, massages, waxen, brow treatments, manicures, pedicures …… En dat allemaal onder één dak.

 

PROVAK AMSTERDAM – AALSMEERWEG 52-58

Provak Aalsmeerweg Amsterdam

Beeld: Provak Amsterdam, Aalsmeerweg

Provak is een specialist in ijzerwaren en gereedschappen. Het assortiment van Provak is afgestemd op de onderhouds-, herstel en verbouwmarkt en bestaat vrijwel volledig uit A-merken. Het familiebedrijf bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar en rekent zowel professionals als particulieren tot hun vaste klanten. Ook voor alle vragen en oplossingen rondom inbraak- en brand preventie ben je hier aan het juiste adres!

 

Tekst: Amber van Bussel

Gedeeld

verder lezen