STRAAT IN DE KIJKER: THEOPHILE DE BOCKSTRAAT

door | sep 5, 2019

Theophile de Bockstraat

Ruim opgezet met veel groen en mooie architectuur. Een fietstochtje door deze straat op zich is al een genot. Wanneer je echter even de tijd neemt om deze gezellige straat te bezoeken, zie je pas echt wat deze sfeervolle straat allemaal te bieden heeft. Van verrassende details als een vogelhuisje van Delfts blauw tot gezellige bankjes aan de straatkant, schattige balkonnetjes en fijne horecazaken waar je bij goed weer van de zon kunt genieten. We geven je een kijkje in de Theophile de Bockstraat in de Hoofddorpleinbuurt. Kijk je mee?

 

GENT AAN DE SCHINKEL – THEOPHILE DE BOCKSTRAAT 1

Gent aan de Schinkel

Beeld: Gent aan de Schinkel

Ontspannen aan het water met een speciaalbiertje in je hand.. Daarvoor moet je bij Gent aan de Schinkel zijn! Hier worden achttien – zoals de naam al doet vermoeden – Belgische fles-bieren geschonken. Ook voor bieren van ’t vat en de Amsterdamse klassiekers ben je hier aan het juiste adres!

 

DEUX AMSTERDAM – WOESTDUINSTRAAT 4-2

Deux Amsterdam

Beeld: Deux Amsterdam

De modebewuste mannen van Zuid en omstreken hebben deze accessoire. De anker-armband. Je hebt ze haast niet kunnen missen in het straatbeeld. Net in een zijstraatje van de Theophile de Bockstraat ter hoogte van de Woestduinstraat vind je winkel Deux Amsterdam waar dit stoere sieraad te scoren is. Deux Amsterdam echter verkoopt niet alleen accessoires, maar ook sweaters en petten. 

 

CAFFÈNATION – WARMONDSTRAAT 120

Caffènation

Beeld: Caffènation

Ethiopië, Honduras, Peru of Kenya in je kop koffie? Je proeft het echt. Bij Caffènation in Amsterdam-Zuid stoppen ze niet alleen de juiste hoeveelheid koffie in jouw kopje, maar ook veel liefde! Koffie zoals het hoort, maar dan met iets extra! Kruidkoek, bergamot of bessen zijn enkele accenten die je kunt proeven in deze bijzondere koffie’s. Kun je je daar niets bij voorstellen? Ga dan zeker even langs om te proeven! 

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

THE WHITE SMILE COMPANY – THEOPHILE DE BOCKSTRAAT 35

The White Smile Company

Beeld: The White Smile Company

Houd jij ook zo van lachen? Wie niet? Als je lacht, ben je op je mooist én lachen is bovendien nog erg gezond! Het is dan ook wel erg vervelend als je jezelf inhoudt, omdat je zelfbewust bent vanwege je gebit. Ook totaal onnodig trouwens! Bij The White Smile Company maken ze elke dag weer mensen blij met een stralend gebit. Houd je wel of juist niet van spierwitte tanden? Geen probleem. Bij The White Smile Company zijn ze er in gespecialiseerd om je precies te helpen tot het gewenste resultaat, zodat je met een grote glimlach de deur uit loopt.

 

HARINGSTAL DE ZEEVANG – THEOPHILE DE BOCKSTRAAT HOEK HAARLEMMERMEERSTRAAT

De Zeevang

Beeld: De Zeevang

Uitjes, augurk en een Nederlands vlaggetje, de ideale garnering die hoort bij een Hollandse Haring natuurlijk! Heerlijk en vers. Ook langs de Theophile de Bockstraat vind je een typische Amsterdamse haringstal waar je heerlijk in Holland’s finest kan worden voorzien. Met twee stoeltjes voor de stal, maak je bij De Zeevang gegarandeerd een gezellig praatje; wat een gezonde sfeerbrenger voor de straat!  Bovendien is haringstal De Zeevang winnaar van de haringtest AT5 en Het Parool 2015. Je eet er dus niet zomaar een visje… 

 

BOELEN MAKELAARDIJ – JACOB MARISPLEIN 35

Boelen Makelaardij

Beeld: Boelen Makelaardij

Een huis (ver)kopen is een serieuze zaak. Er komt financieel, administratief en organisatorisch veel bij kijken. Boelen Makelaardij maken van dat veel, minder. Omdat zij precies weten welke stappen bij de (ver)koop van een huis moet worden genomen. Zij brengen woonwensen in kaart of bepalen de waarde van een huis dat je op het oog hebt, plannen bezichtigingen, begeleiden bouwkundige keuringen, onderhandelen over een scherpe prijs en organiseren het hele koopproces ten aanzien van aktes, nota’s en transport.

 

Tekst: Xavier Simons