Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

STRAAT IN DE KIJKER: EUROPABOULEVARD

Gepubliceerd op: 11 oktober 2019

Europaboulevard

Het is altijd leuk om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom Amsterdam-Zuid. Er gebeurt immers veel in dit stadsdeel! Zo ook aan de Europaboulevard. Tegenover de RAI vind je er nieuwbouwwoningen, een trendy hotel, een sportschool enkel voor dames en nog meer. Lees vooral verder als je benieuwd ben naar dit stukje Amsterdam-Zuid.

 

MOTEL ONE AMSTERDAM – EUROPABOULEVARD 23

STRAAT IN DE KIJKER: EUROPABOULEVARD

Beeld: Motel One

Dit trendy hotel kent vestigingen over de hele wereld. Zo ook in Amsterdam-Zuid. Het hotel met originele designer inrichting verleent zich prima voor zakelijke aangelegenheden als events, vergaderingen en diners. Maar je vindt er ook vakantiebezoekers. Motel One heeft een leuk restaurant met bar én terras. Dit maakt het leuk voor iedereen om eens een bezoekje te nemen.

 

BASIC FIT – LADIES ONLY – EUROPABOULEVARD 21

BASIC FIT – LADIES ONLY – EUROPABOULEVARD 21

Beeld: Basic Fit

Aan het gebouw van Motel One vind je een Basic-Fit Ladies Only. Een sportschool waar je als vrouw van 07:00 uur tot 22:30 kunt werken aan je gezondheidsdoelen. Dit kan zelfs in groepslessen. Het gebouw heeft grote ramen en dus veel natuurlijk licht. Het oogt ruimtelijk, maar is toch ook intiem. Deze sportschool is voor de vrouwelijke sporter die ongestoord alles uit haar workout wil halen!

 

FLOWPARKING PARKEERGARAGE  EUROPABOULEVARD – GELRESTRAAT 2
FLOWPARKING PARKEERGARAGE EUROPABOULEVARD - GELRESTRAAT 2In het gebouw naast Motel One vind je een overdekt winkelcentrum. Daaronder kun je gewoon parkeren. 170 parkeer plekken! Ideaal als je net even wat meer boodschappen wilt doen. Hier vind je gelijk de route beschrijving.

 

>>Het artikel gaat verder op de volgende pagina<<

>>Vervolg artikel<<

 

TREKPLEISTER, DIRK VAN DEN BROEK EN ACTION – EUROPABOULEVARD 19, 17
TREKPLEISTER, DIRK VAN DEN BROEK EN ACTION - EUROPABOULEVARD 19, 17In het overdekte winkelcentrum vind je Trekpleister en Dirk van den Broek. In deze twee winkels vind je natuurlijk alle boodschappen die je voor het huishouden nodig hebt. Mocht dit nog niet voldoende zijn, dan ga je toch gewoon een verdieping naar boven. In het winkelcentrum zit ook nog een Action. Altijd makkelijk om te weten!

 

JOHAN CRUYFF ACADEMY– EUROPABOULEVARD 13
JOHAN CRUYFF ACADEMY– EUROPABOULEVARD 13Over sportieve dromen gesproken. Dit instituut met meerdere campussen over de wereld, leert haar studenten alles op het gebied van sport zoals: management, coaching, business, marketing en sponsorship. De Johan Cruyff Academy leidt de sportprofessional van de toekomst op.

 

ROC – EUROPABOULEVARD 13

ROC – EUROPABOULEVARD 13

Beeld: ROC

MBO College Zuid helpt duizenden jongeren per jaar om dromen waar te maken. Op weg naar de toekomst die zij willen! Er zijn tal van studies met extra vakken te volgen en zelfs verkorte trajecten te belopen. Mocht je nou benieuwd zijn wat dit voor jou kan betekenen, dan kun je hier meer lezen over de mogelijkheden van het ROC.

 

RESTAURANT VANDAAG – EUROPABOULEVARD 1

ROC – EUROPABOULEVARD 13

Beeld: Restaurant Vandaag

Onbeperkt genieten van de wereldkeukens. Het concept bij restaurant Vandaag is simpel: je betaalt vooraf een vast bedrag voor een arrangement naar keuze. De ultieme smaakbeleving ervaar je door de ruime keuze uit maar liefst 100 gerechten, van buffet tot Live Cooking. En voor liefhebbers van toetjes, houd je goed vast. De desserts zijn huisgemaakt!

 

KREEFTENBAR – EUROPABOULEBARD 7
RESTAURANT VANDAAG - EUROPABOULEVARD 1Kreeft, sushi of wok to go? De Kreeftenbar heeft het allemaal in huis. Dit restaurant is gelegen tussen de zakelijke grens van de Zuidas en de gezellige horecastraatjes van de Rivierenbuurt en dat merk je. Het heeft een gemoedelijke sfeer en het eten is er heerlijk. Neem hier meteen een kijkje in het menu van de Kreeftenbar.

 

Veel plezier in de Europaboulevard!

 

Tekst: Xavier Simons

Gedeeld

verder lezen

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!