Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

STRAAT IN DE KIJKER: ARENT JANSZOON ERNSTSTRAAT

Gepubliceerd op: 21 juni 2019

A.J. Ernststraat

In het hart van Buitenveldert loopt de lange Arent Janszoon Ernststraat. Horizontaal loopt die door Zuid heen en spreidt zich uit van het VUmc tot aan het Amstelpark. Hoewel de straat vooral bestaat uit woningen, zitten er ook zat leuke zaakjes.  Kijk je met ons mee!?

 

GORDAL – ARENT JANSZOON ERNSTSTRAAT 577

Gordal

Beeld: Gordal

In het Element Hotel op Gelderlandplein zit het sfeervolle restaurant Gordal. Door de authentieke Spaanse gerechten, het grote tapas-aanbod en de huisgemaakte sangria waan je jezelf in Spanje. Het enorme dakterras van vierhonderd vierkante meter is helemaal te gek. Plof neer op één van de comfortabele loungebanken of geniet van de verse vis die ze ter plekke voor je grillen.

 

ARIE VAN DE RAA – ARENT JANSZOON ERNSTSTRAAT 601

Arie van de Raa

Beeld: Arie van de Raa

Als ze ergens iets van vlees weten, dan is het wel bij Arie van de Raa. Met meer dan 36 jaar ervaringen als slager, zorgen ze dat kwaliteit altijd bovenaan staat. Ook organiseert deze topslager geheel verzorgde bedrijfslunches en catering. Loop langs of bel ze even op, er valt bijna voor iedere gelegenheid wel iets leuks te regelen.

 

 

N-ICE – ARENT JANSZOON ERNSTSTRAAT 587

N-ice

Beeld: N-ice

Bij N-ice aan het Gelderlandplein kun je drie minuten “genieten” van een temperatuur van -110 graden. Deze ijskoude therapievorm levert je diverse gezondheidsvoordelen op, waaronder een goed spierherstel na het sporten en een verbeterde huid.

 

THE ART OF WINES – ARENT JANSZOON ERNSTSTRAAT 665

Art of Wines

Beeld: Art of Wines

Een flesje wijn is altijd een leuk cadeau om te geven en eigenlijk nog leuker om te krijgen. Bij The Art of Wines hebben ze een grote selectie aan buitenlandse wijnen en whisky’s. Laat je adviseren door het kundige personeel en stel zo een leuk cadeautje samen voor iedere gelegenheid.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

RUBY –ARENT JANSZOON ERNSTSTRAAT 589

Restaurant Ruby

Beeld: Restaurant Ruby

Tapas, maar dan op zijn Aziatisch! In Azië eten ze graag gevarieerd met een rijke smakencombinatie die niet alleen heel erg lekker maar ook nog eens onwijs gezond is. Doordat de porties klein zijn, kun je veel verschillende gerechtjes proeven of samen delen! Bij restaurant Ruby kun je fijn aanschuiven maar is er ook de optie om af te halen of te bezorgen.

 

DELIKEET – WILLEM VAN WELDAMMELAAN 4

Delikeet

Beeld: Delikeet

Nabij de Arent Janszoon Ernststraat ligt het kleine restaurantje Delikeet. Dit restaurant heeft een groot verscheiden menu met gerechten van over de hele wereld. De zeebaars is een absolute smaaksensatie, maar de pokébowl is ook zeker het proeven waard. Neem er een lekker flesje wijn bij en je hebt een top-diner.

 

HONNELOELOE – ARENT JANSZOON ERNSTSTRAAT 799

Honneloeloe

Beeld: Honneloeloe

Voor alle speciale gelegenheden volstaat alleen een prachtige jurk. Bij Honneloeloe specialiseren zich in de verkoop van galajurken. Zo loop jij er op je schoolfeest, gala of zelfs trouwerij het aller mooiste bij. Kom je er niet uit? Vraag dan een van de lieve dames om advies en je komt gegarandeerd met een prachtige jurk thuis.

 

MODEHUIS BLOK – GELDERLANDPLEIN 25

Modehuis Blok

Beeld: Modehuis Blok

In de sfeervolle en zeer ruime winkel van Modehuis Blok is het ontspannen winkelen. Met een fijne leestafel en heerlijke koffie kun je hier lekker je tijd nemen tijdens het uitkiezen van een nieuwe broek. Buiten deze sfeer hangt de winkel ook nog eens vol met ruim 200 verschillende merken zoals Basler, Marccain, Repeat, Maison Scotch, Carl Gross en Pme Legend.

 

 

Tekst: Bas Beekman

Gedeeld

verder lezen