Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

STRAAT IN BEELD: PARNASSUSWEG

Gepubliceerd op: 28 september 2018

Eén van de leukste winkelstraten in de Stadionbuurt is de Parnassusweg. Deze straat loopt van het Olympiaplein tot aan de Boelelaan en verbindt daarmee Zuid met de Zuidas. In deze bedrijvige straat zijn diverse leuke plekken te vinden. Ken jij ze allemaal al?

 

 KNAP INSTITUTE, PARNASSUSWEG 9

Knap Institute

Beeld: Knap Institute

Van huidbehandelingen tot fillers en innovatieve vitamine infusen. Bij Knap Institute kun je aankloppen met diverse huidkwaaltjes of punten waar jij persoonlijk graag verbetering in zou willen zien. Het deskundig opgeleide personeel adviseert en behandelt je om jou nog net iets knapper de deur uit te laten lopen!

 

DE FRIETSTEEG, STADIONKADE 73

Frietsteeg

Beeld: Frietsteeg

Wie de Parnassusweg over gaat, ziet al gauw het gezellig ogende torentje waar de Frietsteeg gehuisvestigd is! Het historische huisje aan het water verkoopt flinke porties friet en een ruim assortiment aan snacks. Heb je graag beschikking over een ruime keuze? Met maar liefst 21 soorten, is het haast onmogelijk dat jouw favoriete saus voor bij de friet er niet tussen zit!

 

SPAGHETTERIA, OLYMPIAPLEIN 176

Spaghetteria Parnassusweg

Beeld: Spaghetteria

Voor keuze uit een dagelijks wisselend menu van verse pasta’s, smaakvolle prosecco en heerlijke Italiaanse desserts, ben je bij de Spaghetteria aan het goede adres. Op de hoek van de Parnassusweg eet je hier in een ontspannen sfeer diverse Italiaanse klassiekers!

 

BLOEMSIERKUNST ANGGREK, PARNASUSWEG 3

anggrek-amsterdam-verse-bloemen-webshop

Beeld: Anggrek Amsterdam

Een vers boeket bloemen of een mooie plant voor wat meer groen in huis. Bij Anggrek vind je een ruim assortiment aan bloemen voor allerlei gelegenheden. Kies er een vaas uit die bij jouw interieur past en je fleurt direct jouw huis op!

 

VLOERENHUIS AMSTERDAM, PARNASSUSWEG 216

Vloerenhuis Amsterdam

Beeld: Vloerenhuis Amsterdam

Aan de Parnassusweg 216 kun je in de prachtige showroom van Vloerenhuis Amsterdam terecht voor parket-, lederen en laminaatvloeren en advies op maat. Je bent van harte welkom om binnen te lopen en je te laten inspireren én adviseren op het gebied van vloeren.

 

 

BAGELS & BEANS, PARNASSUSWEG 218

Bagels and Beans

Beeld: Bagels and Beans

Bij zonnig weer geniet je op het terras van jouw heerlijk gebrouwen koffietje en bij kouder weer kun je naar binnen verkassen in dit ruime filiaal van Bagels & Beans. Bekend en geroemd vanwege de rijk belegde bagels, smakelijke koffie en de gezonde sappen!

 

HOCKEY DISTRICT, PARNASSUSWEG 205

Hockey District

Beeld: Hockey District

Door zijn jarenlange ervaring op het hockeyveld, weet ondernemer Emile van Hockey District goed welke behoeften er spelen bij het zoeken van de juiste hockey gear. In zijn filiaal op de Parnassusweg helpen ze liefhebbers van een potje hockey dan ook graag bij het slagen voor de juiste producten om de sport nog leuker te maken!

 

POGGENPOHL AMSTERDAM, PARNASUSSWEG 215

Poggenpohl

Beeld: Poggenpohl

’s Werelds oudste keukenmerk is gevestigd op de gezellige Parnassusweg. In de prachtige showroom kun je de nieuwste keukens en accessoires in levende lijve terugzien en je laten adviseren over de ideale keuken voor in jouw huis!

 

Wanneer breng jij deze straat een bezoekje?

Fijn weekend!

 

 

Gedeeld

verder lezen