Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

OP VAKANTIE IN ZUID: BOEK EEN STAYCATION!

Gepubliceerd op: 11 september 2020

Staycations zijn hot and happening! Nu het wat minder verantwoord is dan normaal gesproken om naar het buitenland te gaan, vieren we gewoon lekker vakantie in eigen land. In eigen land? In eigen stád zou je bedoelen! Vandaag vier plekken waar je kunt genieten van Amsterdam-Zuid.

 

APOLLOFIRST HOTEL – APOLLOLAAN 123-127

Beeld: Apollofirst Hotel

Geniet bij het Apollofirst Hotel op vrijdag 11 en zaterdag 12 december van de unieke samenwerking van Apollofirst en Brasserie van Baerle. Kom in het hotel genieten van een driegangenmenu gemaakt en geserveerd door Brasserie van Baerle. Verblijf na afloop in een heerlijke kamer van het hotel en geniet de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt. Goed idee? Boek hier!

 

CONSERVATORIUM HOTEL – PAULUS POTTERSTRAAT 50

Beeld: Conservatorium Hotel

Het Conservatorium Hotel staat in binnen- en buitenland bekend als Amsterdam’s Living Room. Niét gek, als je ziet wat er allemaal gedaan wordt om het de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Tijdens een staycation in dit luxe hotel overnacht je in een riante suite met uitzicht over Amsterdam Oud-Zuid en geniet je van een culinaire ervaring in Taiko Cuisine of in de Brasserie. Ook zul je toegang hebben tot de Akasha Holistic Wellbeing spa, mét zwembad en gym. Wát een verwennerij! Reserveer hier je verblijf!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

HOTEL OKURA AMSTERDAM – FERDINAND BOLSTRAAT 333

Beeld: Hotel Okura Amsterdam

Bij Hotel Okura Amsterdam reis je naar Japan zónder Amsterdam-Zuid te verlaten. In dit hotel word je ondergedompeld in omotenashi, het Japanse woord voor gastvrijheid. Naast een warm welkom ontvang je bij een staycation in Hotel Okura een overnachting in een kamertype naar keuze, een internationaal driegangendiner, een goed verzorgd ontbijt en daarbovenop ook nog eens een origami en een chopstick workshop. Lijkt het jou wel wat om het gevoel te hebben écht even weg te zijn uit eigen land? Go for it!

 

PARK PLAZA VONDELPARK – KONINGSLAAN 3

park plaza

Beeld: Park Plaza Vondelpark

Waan je in een walhalla van ontspanning en verwennerij bij Park Plaza Vondelpark. Bij het boeken van dit arrangement ontvang je een Holiday Dine & Dream ervaring. Dit houdt in dat je een overnachting krijgt in een Superior Queen Room en dat je geniet van een exclusief Jolly Cicchetti diner van het befaamde TOZI! Lijkt zo’n verblijf bij dit boutique hotel op de Koningslaan je wel wat? Bekijk hier de details.

 

Vakantie is een mindset, geen bestemming! Welk staycation arrangement zou jij wel willen boeken?

 

Tekst: Florentine Waller

Gedeeld

verder lezen