Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

​START 2020 MET EEN FRISSE WORKOUT OP HET IJS IN ZUID

Gepubliceerd op: 6 januari 2020

Beeld: David Stegenga Fotografie

Fitness platform OneFit trapt het jaar op donderdag 9 januari af met een nieuwkomer: Morning EnergICE. De workout start om 7.00 uur ‘s ochtends bij de ICE ICE CLUB, op de iconische ijsbaan op het Museumplein in Amsterdam. Hier kan iedereen met een OneFit membership deelnemen aan een inspirerende talk en workout van Mark Tuitert, Olympisch schaatskampioen en oprichter van First Energy Gum. Alles voor een extra dosis motivatie en energie om klaargestoomd het nieuwe jaar in te gaan.

 

POSITIEVE ENERGIEBOOST

De Morning EnergICE is voorzien van een live DJ om na de workout te eindigen met feest en een hoop euforie. Sol Wortelboer, oprichter van ICE ICE CLUB, gelooft dat het dé perfecte kick-start is van het nieuwe decennium. ‘’Met dit evenement willen we iedereen een positieve energieboost geven, nog voordat de werkdag begint’’.

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

MORNING ENERGICE

Beeld: OneFit

Het eerste evenement van de Morning EnergICE vindt plaats op donderdag 9 januari, van 7.00 tot 9.30 uur en is alleen toegankelijk voor OneFitters. Via de mobiele app kunnen OneFit members een plek reserveren. Maar mocht je geen One Fit member zijn, dan kan je de rest van deze maand ook ‘s ochtends bij de ICE ICE CLUB terecht voor silent discoschaatsen.

 

DE DETAILS

OneFit Special Amsterdam: Morning EnergICE
Datum: donderdag 9 januari
Tijd: 7.00 tot 9.30 uur
Locatie: ICE ICE CLUB, Museumplein, Amsterdam
Toegankelijk voor: OneFit members

Gedeeld

verder lezen