Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Sprezzatura; ook wel dé manier waarop Italianen hun kleding dragen en leven leiden. Je kunt het omschrijven als vlot en nonchalant, maar wel het soort nonchalance waar goed over na is gedacht. Dit wil Misura Sartoria, gevestigd op het George Gershwinplein, terug laten komen in het straatbeeld van Amsterdam-Zuid. Van een stijlvol maatjasje in combinatie met een Misura-polo en een fijne chino tot een one of a kind trouwpak.

 

Misura Sartoria

Maatwerk
Door het gebruik van de allerbeste en mooiste materialen zoals wol, cashmere en katoen van onder andere Loro Piana én Ermenegildo Zegna – twee van de meest bekende en gerenommeerde stofhuizen uit Italië – creëert Misura altijd een uniek en op maat gemaakt product voor mannen én vrouwen. Met ruim 7000 stoffen, kleurrijke binnenvoeringen en opvallende knopen stel je zelf jouw eigen trouwpak, maatpak of maatjasje samen. Naast een winkel in Zuid kun je ook terecht in Amersfoort en Rotterdam voor het maatwerk van Misura!

 

The Misura Way of Life
Misura Sartoria bestaat tien jaar en viert dit met een prachtige zomercollectie die is vastgelegd in, hoe kan het ook anders, de omgeving van het Comomeer! De gebruikte materialen voor de maatkleding én casuals in combinatie met de klassieke Italiaanse ambiance, is de perfecte samenstelling voor jouw nieuwe levensstijl; Misura Way of Life!

 

 

Laat je inspireren en geef jouw garderobe een update! Maak een afspraak en stel samen met een Personal Tailer jouw nieuwe outfit samen!

Misura Sartoria

George Geshwinplein 4