Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

SPORTSTUDIO PHYSICUM VOOR EEN FIT EN ENERGIEK LICHAAM

NIEUWSGIERIG NAAR ‘DE NIEUWE JIJ’? 

Gepubliceerd op: 13 maart 2019

 

Physicum

Beeld: Physicum

Door alleen keihard te trainen, raak je nooit in absolute topvorm. Daar komen volgens Physicum ook andere invalshoeken bij kijken. De eigenzinnige sportstudio kijkt bijvoorbeeld ook naar voeding, lifestyle en of er sprake is van in het lijf opgeslagen emotionele ballast. Met deze totaalaanpak garandeert Physicum binnen drie maanden resultaat, maar vaak is dat al veel eerder. Nieuwsgierig naar ‘de nieuwe jij’? Physicum wacht op je!

 

VOLLEDIGE INZET

Volledige inzet is essentieel voor het beste resultaat, vertelt personal trainer Sylvester van Bakkum: “Vooraf vragen wij expliciet aan onze nieuwe cliënten of wij op hun volledige inzet kunnen rekenen. Anders kunnen we nooit de resultaten behalen die we beloven.” Sylvester is, samen met fysiotherapeut Michiel Verschuur, eigenaar van Physicum: een sportstudio waar je terecht kunt voor zowel personal training als fysiotherapie.

 

KEIHARD WERKEN ÉN LOL HEBBEN

Physicum 2

Beeld: Physicum

Het enthousiasme van de cliënten en  de recensies laten zien dat het goed gaat met Physicum. Sylvester en Michiel hebben een uniek programma samengesteld dat bestaat uit behandelen, trainen en het aanpassen van je lifestyle. Juist de combinatie van deze drie pijlers zorgt volgens Michiel voor resultaat. “We vinden het erg belangrijk dat onze cliënten hun doelen in alle plezier behalen. Keihard werken én er lol in hebben, gaan volgens ons hand in hand.”

 

 

BINNEN ÉÉN UUR DUIDELIJKHEID

Trainen bij Physicum begint altijd met een zogeheten bodyscan. Michiel: “Hiermee kunnen we de aansturing van het zenuwsysteem optimaliseren. Door verschillende testen te doen, geeft het lichaam informatie vrij over plekken waar verbetering mogelijk is. Onderliggende emoties zijn vaak de oorzaak van een gespannen lichaam.” Physicum neemt die blokkades doorgaans binnen een uur al weg, waardoor het lijf en dus de spieren kunnen ontspannen. Verder kunnen volgens Michiel ook de gevolgen van operaties, littekens en oude blessures een ontspannen lichaam in de weg staan. “Een veelgehoorde klacht is dat de cliënt kwakkelt met pijntjes of andere onduidelijke gezondheidsklachten. Dit komt vooral tot uiting tijdens of na het sporten en kan een drempel zijn om vol voor het gewenste herstel te gaan. Maar het gebeurt ook regelmatig dat mensen zich zonder klachten aanmelden. De bodyscan weet ook in die gevallen vaak te verrassen.”

 

ELKE TRAINING STERKER MET EEN PERSOONLIJK TRAININGSSCHEMA 

Physicum 3

Beeld: Physicum

Op basis van de resultaten uit de bodyscan wordt een persoonlijk trainingsschema samengesteld dat volledig is afgestemd op het lichaam en de doelstelling van de cliënt. Door (minimaal) twee keer per week onder begeleiding te komen trainen, vergroot Physicum de fysieke belastbaarheid. “Je voelt je elke training sterker en fitter worden. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal ervaar je meer energie én meer zelfvertrouwen”, belooft Sylvester.

 

HANDBOEK ‘DE NIEUWE JIJ’

Vanuit Amsterdam Oud-Zuid gaat Physicum voor een wereld waarin een optimale gezondheid de norm is. “Om echt duurzaam resultaat te boeken, geven wij onze cliënten het handboek ‘De Nieuwe Jij’ mee”, vertelt Michiel. “Hierin staat beschreven wat je allemaal zelf kunt doen voor een optimale gezondheid. Denk aan voeding, het aanpassen van je slaappatroon, ontspanning en het nemen van voedingssupplementen. Wij faciliteren de benodigde kennis die je kunt integreren in je leven. Dat doen we samen. Wekelijks krijg je coaching en begeleiding om jouw doel te bereiken. En het mooiste is dat je deze nieuwe lifestyle de rest van je leven kunt volhouden. Daar zorgen we voor, want wij vinden het belangrijk dat je nieuwe lifestyle zowel leuk als haalbaar is!”

Volg je met toewijding het persoonlijke trainingsprogramma van Physicum en voel je je binnen drie maanden nog niet fitter en energieker? Simpel, dan ontvang je gewoon je geld terug.

 

MEER WETEN?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Loop gerust eens langs op het Emmaplein 2. Voor meer aanvullende informatie klik hier, of bel even naar 020 261 69 98.

Gedeeld

verder lezen