Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

SportCity Cornelis Schuyt

 

Persoonlijke begeleiding staat in de nieuwe health club SportCity centraal. In dit prachtige monumentale pand aan de Cornelis Schuytstraat worden leden meegenomen in een totaal nieuwe sportervaring. Samen met een team van experts wordt er gekeken wat voor vorm van sport het beste bij jou past. Geen standaard gym, maar juist een unieke club voor wellbeing in hartje Oud Zuid waar leden trainen, ontspannen en werken aan hun persoonlijke gezondheidsdoelen. De personal coaching en gemoedelijke sfeer bij deze club zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en je goede voornemens dit jaar ook écht volhoudt.

 

MEMBER JOURNEY

Gezonder eten, meer bewegen, stoppen met roken en minder drinken – deze goede voornemens kennen we natuurlijk allemaal. Maar hoe zorg je ervoor dat je dit jaar ook echt voet bij stuk houdt en je verder komt dan het simpelweg afsluiten van het zoveelste sportschool abonnement? Bij SportCity Cornelis Schuyt – de gloednieuwste aanwinst in het assortiment van sportscholen in Zuid – worden leden persoonlijk begeleid in het behalen van hun doelstellingen. Bij deze servicegerichte sportclub fuseren wellness en sport en draait het allemaal om de leden zelf. Bij het afsluiten van een membership worden de leden warm ontvangen en starten zij een gepersonaliseerd sportprogramma. Hoe deze member journey er uiteindelijk uit komt te zien, hangt van je eigen voorkeuren af. Tijdens de intakeperiode wordt er uitgezocht welke manier van sporten het beste bij jou past. Sport je liever alleen of in groepsverband? Wil je juist meer spieren opbouwen of mogen er wel wat kilo’s van af? Of kom je gewoon graag langs voor de wellness of een goede kop koffie? Samen met een team van ex- perts wordt er gekeken naar wat jíj belangrijk vindt en wordt er een gepersonaliseerd plan opgesteld, waarbij wekelijkse evaluaties en meetmomenten bijdragen aan motivatie en continuïteit. Zo krijg je de juiste begeleiding en bouw je een sportritme op wat niet alleen bij je past, maar ook wat je leuk en prettig vindt.

 

SportCity Cornelis Schuyt

 

ALLROUND CLUB MET AANBOD VOOR BODY EN MIND

 

SportCity Cornelis Schuyt is een allround sportclub met een divers en groot fitness-totaalaanbod. De verschillende verdiepingen in het historische pand, het voormalige Christie’s, zijn slim ingedeeld, met een grote hoeveelheid apparatuur geschikt voor diverse workouts. Zo is er een groot cardio gedeelte, maar zijn er ook meerdere ruimtes specifiek voor krachttraining. Naast zelfstandig trainen kan je deelnemen aan de Small Group Training: een vorm van personal training met maximaal drie of vier personen. De Small Group Training is bij het lidmaatschap inbegrepen. Er zijn ook ervaren personal trainers die jou 1-op-1 kunnen begeleiden om je fitness doelen te bereiken en je gezondheid te verbeteren. Ook voor leden die enthousiaster worden van yoga, boxen en andere groepslessen, is dit de perfecte club om lid te worden. Zo wordt er een uitgebreid scala aan populaire sportlessen aangeboden in Studio Christie’s, en de verwarmde Yoga Zen Studio is ideaal om even te ontspannen tijdens een drukke werkweek. Naast yoga wordt hier o.a. barre en pilates gegeven. Welke workout je ook doet, na afloop kan je de sessie in ieder geval goed afsluiten met een relaxmoment in de Finse- of Turkse sauna’s. Naast het sporten zelf, maken het wellnessaanbod, de prachtige kleedkamers en ook het gezellige café midden in het pand deze SportCity tot een zeer bijzondere sportclub. Een verlenging van je huiskamer, waar je je altijd welkom voelt.

SportCity Cornelis Schuyt

 

Woon je in de buurt? Stap even binnen voor een kop koffie en ervaar zelf hoe fijn het sporten is in deze club! Join this new kid on the block!

 

SPORTCITY CORNELIS SCHUYTSTRAAT

Cornelis Schuytstraat 57
www.sportcitycornelisschuyt.nl 
@sportcitycornelisschuytstraat

 

SportCity Cornelis Schuyt