7X DE LEUKSTE SPELLEN VOOR AAN DE KERSTTAFEL

Gepubliceerd op: 1 december 2022

kerstspel

 

Organiseer jij dit jaar het kerstdiner of vind jij zo’n vier, vijf misschien wel tiengangenmenu wel heel lang duren? Voorkom een after dinner dip en breng wat leven in de brouwerij met een ouderwets spelletje! Ga de diepte in, haal herinneringen op en kijk terug op 2022. Wij hebben de allerleukste kerst en nieuwjaars tafelspellen op een rijtje gezet. Gegarandeerde sfeermakers! 

 

Open Kaart, het spel 

 

open kaart

 

Robbert Rodenburg heeft in zijn YouTube-serie ‘Open Kaart’ al tientallen bekende Nederlanders het vuur voor de schenen gelegd. Van de Meilandjes tot Hugo de Jonge en van Eloise van Oranje tot André van Duin. Openhartige gesprekken ontstonden door de juiste vragen te stellen. Dit kan jij nu ook! Met 150 bijzondere, grappige en soms ongemakkelijke vragen leer je je familie, vrienden en geliefde deze kerst nog beter kennen! 

€22,95 

 

HITSTER 

 

muziekspel

 

Pauzeer Mariah Carey en Wham! voor het feestelijke muziekspel: Hitster. driehonderd van de grootste hits van de afgelopen honderd jaar zorgen voor een muziekquiz die geschikt is voor de hele familie! Met dit ultieme party-spel beleef je een kerst met veel zang en dans! 

€23,99 

 

Amsterdam! Zijn er nog vragen? 

 

Amsterdam spel

 

Hoe goed ken jij Amsterdam? En dan bedoelen we niet alleen Amsterdam-Zuid! Test het hele gezin op hun Amsterdamse kennis: de wereldberoemde grachtengordel, het rijke culturele leven, de prachtige parken en de bekende Mokumers’ humor en uitdrukkingen! Durf jij het aan?

€19,99

De Oliebollenquiz 2022 

 

oliebollen

 

Met De Oliebollenquiz kijk je nog één keer terug op het afgelopen jaar! Alles werd duurder, Douwe Bob verwelkomde de ene na de andere baby, schandalen rondom The Voice, een WK voetbal in de winter en nog veel meer spraakmakende hoogte- en dieptepunten… Hoeveel kun jij over 2022 vertellen?

 

€15 

 

20 Seconds Showdown

 

shutdown

 

Sta op en doe de YMCA, stel jezelf netjes voor zonder je mond dicht te doen en noem drie landen die beginnen met de letter B. Bij 20 Second Showdown kan het allemaal! Eén familielid is scheidsrechter, de anderen verdelen zich over twee teams en gaan tegenover elkaar aan de kersttafel zitten. De scheidsrechter draait de zandloper om en leest de uitdagende kaarten voor. Om te winnen, moet je zo snel mogelijk de uitdagingen afronden! 

 

 €22,49 

 

Westwing kerstbingo 

 

bingo

 

Maak het gezellig met een oer-hollandse bingo! Of nou ja, de bingokaarten van Westwing in kerstthema!  Ze hebben drie verschillende soorten bingo’s gecreëerd: de traditionele, de muziek- én de persoonlijke bingo. Het enige wat je hoeft te doen, is je favoriete bingo uit te kiezen en de bingo kaarten downloaden en uitprinten. Hoe leuk! 

gratis 

 

Wie in de kamer? 

 

wie in de kamer

 

Hoe denken je vrienden, familie, partner en schoonfamilie nou echt over je? Kom erachter met ‘Wie in de kamer?’. Het spel vol gênante, grappige en uitdagende vragen die allemaal starten met “Wie in de kamer…” om vervolgens te oordelen bij wie de omschrijving het beste past. Ben je klaar voor wat verrassingen?

 

€19,99 

 

Gedeeld