Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

SPAANS TAFELEN BIJ GORDAL IN AMSTERDAM-ZUID

Gepubliceerd op: 5 september 2019

Gordal

Beeld: Gordal

Proeven, beleven en genieten! Op z’n Spaans genieten kun je bij restaurant Gordal, gelegen in het winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid. Chef Esther Lago heeft alle Spaanse ingrediënten in huis en staat klaar voor elke gelegenheid met Amsterdamse allure om een mooie lijst van verschillende tapas, gezonde salades en authentieke Spaanse gerechten aan te bieden.

 

SPAANSE KOOKKUNSTEN IN AMSTERDAM-ZUID

Wat het enige Spaanse restaurant in de Zuidas onder andere zo bijzonder maakt, is het design, de aankleding en de indeling die het geheel ruimtelijkheid geeft. Hierdoor dineer je in een ontspannende sfeer. Je beleeft Spanje hier vanuit een niet-toeristisch perspectief.

Gordal wil het echte Spanje met iedereen delen. Dit is dan ook de reden dat dit restaurant niet vasthoudt aan tapas als hun belangrijkste aanbod op het menu. Om je een idee te geven van wat je er kunt verwachten, hebben we een referentie van het menu voor je op een rijtje gezet.

 

EEN KIJKJE IN HET MENU

Manchego Cheesecake Gordal

Beeld: Manchego Cheesecake bij Gordal


Een van de bekendste tapas mag natuurlijk niet op de kaart ontbreken: de patatas Bravas, huisgebakken aardappelen met een pittige tomatensaus. Verder eet je er bijvoorbeeld een Lubina als hoofdgerecht. Lubina is een gerecht van
zeebaars met venkel en groene appel is niet alleen erg lekker fris, maar ook erg gezond! Om de culinaire reis door Spanje af te maken geniet je van een overheerlijk dessert. En waarom niet eentje die net even iets anders dan je gewend bent? De Manchego Cheesecake wordt bereid met speciale Spaanse kaas, delicioso!

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

ETEN DOE JE NIET ALLEEN

Gordal Patatas Bravas

Beeld: Patatas Bravas bij Gordal


Het dagelijkse menu van Gordal is enorm gevarieerd en voor iedereen. Je kunt kiezen voor een complete maaltijd, maar ook voor de tapas en de premium Spaanse vleeswaren om het gemeenschappelijke aspect dat bij Spaans dineren hoort te beleven. Het idee is dat eten delen mensen bij elkaar brengt.
Ga en ervaar samen de Spaanse cuisine in Amsterdam-Zuid!

 

Restaurant Gordal vind je aan de A.J. Ernststraat 577 aan het Gelderlandplein. Dagelijks zijn zij geopend van 8.00 – 23.00 uur. Maak via de website van Gordal een reservering of bel naar 020 517 53 30.

Gedeeld

verder lezen