SINGLES OPGELET: KWALITATIEF DATEN MÉT RESULTAAT? HET KAN DUS WEL!

door | jun 16, 2023

Matchmakers Saron en Lotte DTNG Infinity Relations

Als jij denkt dat ware liefde niet voor jou is weggelegd, dan hebben wij goed nieuws! Matchmakers Lotte Ditzel en Saron van de Laar helpen jou graag bij het vinden van de ultieme partner. Met datingbureaus DTNG. en Infinity Relations hebben zij het matchen voor hoogopgeleiden, expats en succesvolle zakenmensen naar een ander niveau getild.

 

KWALITATIEF, INTEGER MÉT RESULTAAT

Naar aanleiding van haar eigen ervaringen op de datingmarkt en de behoefte aan een betere aanpak, bedacht Lotte Ditzel dat het tijd was voor een kwalitatieve manier van daten mét resultaat. Met deze visie heeft DTNG. zich ontwikkeld tot een toonaangevend datingbureau in Nederland. Maar daar bleef het niet bij. “Over de jaren ontvingen we steeds meer aanmeldingen van expats en andere internationaal georiënteerde singles voor wie grenzen geen rol spelen”, vertelt Lotte. Dit bracht haar op het idee om samen met Saron het exclusieve datingbureau Infinity Relations te starten, dat volledig gericht is op expats en succesvolle zakenmensen. Dit resulteerde in twee datingbureaus met ieder hun eigen karakter. Met een team van ervaren matchmakers en een uitgebreide database maken ze het matchen van singles tot een groot succes. “We bieden een integere dienstverlening, maken duidelijke afspraken en doen wat we beloven.” vertelt Lotte.

Matchmakers Saron en Lotte DTNG Infinity Relations
Advertentie
Ballonvaart Infinity Relations vakantie

PERSOONLIJKE COACHING

Uit ervaring blijkt dat het beeld wat mensen hebben van een datingbureau vaak niet klopt met de realiteit. Saron licht toe: “Er heerst regelmatig een vooroordeel over mensen die een datingbureau inschakelen. Ik zeg vaak: het zijn mensen zoals jij en ik. De één meldt zich aan omdat ze klaar zijn met de apps, de ander omdat ze het gevoel hebben de verkeerde mensen aan te trekken of ze vinden het fijn om een professional mee te laten kijken.” Met de jarenlange expertise en persoonlijke coaching onderscheiden zij zich in hun vak.

“Je eindigt vaak met iemand waarvan je niet had bedacht dat je ervoor open zou staan.”

De matchmakers kennen hun kwalitatieve database goed waardoor ze snelheid kunnen bieden in het matchen van klanten. “We streven naar één voorstel binnen vier weken. Het geheim zit in de persoonlijke coaching van de matchmakers én de wil om te leren van de klant. Mensen die zich open durven te stellen, kwetsbaar durven te zijn en niet te snel te oordelen. Je eindigt vaak met iemand waarvan je niet had bedacht dat je ervoor open zou staan”, aldus Saron.

VOOR IN DE AGENDA: SINGLE EVENTS EN VAKANTIES

Op donderdag 29 juni organiseert DTNG. een ‘Bubbels & Bitterballen Borrel’ bij The Traveller in Amsterdam-Zuid. Een gezellige borrel waar singles elkaar in een ongedwongen setting kunnen ontmoeten. Leuk detail: singles kunnen samen met een vriend of vriendin komen, wat de borrel laagdrempelig maakt.

“We kennen onze doelgroep goed en gaan persoonlijk naar de spots om in te schatten of het aansluit bij de wens van de deelnemers.”

Infinity Relations biedt van 7 tot 10 september een High-end Singles Reis in de Bourgogne (Beaune) aan. Lotte vertelt: “Alles hebben we tot in de puntjes geregeld en voorbereid: denk aan diverse wijnproeverijen, golfclinics, luxe diners en lunches op waanzinnige locaties, en ook een ballonvaart. We kennen onze doelgroep goed en gaan persoonlijk naar de spots toe om in te schatten of het aansluit bij de wens van de klanten. Er is tijdens het weekend ruimte voor verbinding én ontspanning. De vakantie is vooral bedoeld om te genieten. De groep matchen we op interesses, leeftijd en levensstijl het is aan de deelnemers om verder hun charmes in de strijd te gooien!”

 

Heb je zin in de DTNG. ‘Bubbels & Bitterballen Borrel’ op donderdag 29 juni. Koop hier je kaartje.

Ben jij enthousiast én op zoek naar liefde? Aanmelden kan via: DTNG. & Infinity Relations

 

Saron en Lotte DTNG. en Infinitie Relations