WONEN AAN DE COSTA DEL SOL? SHERLYN HOMES REGELT HET!

door | jun 7, 2023

Nieuwbouwhuizen aan de Costa del Sol

Lonkt een huis aan de Costa del Sol, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan biedt Sherlyn Homes de oplossing! Eigenaresse Sherlyn Bruseker is een ondernemer in hart en nieren. Nadat ze meerdere bedrijven heeft opgericht in verschillende branches, bleek vastgoed haar grootste passie. Naast een eigen werving- en selectiebureau voor vastgoedprofessionals, helpt ze sinds kort ook mensen aan hun droomhuis in het zonovergoten Spanje. Met haar bedrijfsnaam geeft ze een knipoog naar de bekende detective: Sherlock Holmes. 

 

VAN ZOEKTOCHT TOT AANKOOPPROCES

Sherlyn Homes neemt alles voor je uit handen zodat de aankoop van een nieuwbouwwoning in Zuid-Spanje geheel vlekkeloos verloopt. Hoe dat werkt? “Heel simpel”, vertelt Sherlyn, “de eerste stap is een vrijblijvend oriëntatiegesprek bij ons makelaarskantoor in Amsterdam-Zuid, waarbij we de wensen en mogelijkheden bespreken. Ook krijg je meer informatie over Spaanse hypotheken. Op basis van dit gesprek ontvang je een selectie van de nieuwbouwprojecten en word je uitgenodigd voor de bezichtigingen van de huizen én de streek. Dat laatste is niet geheel onbelangrijk, want aan de Spaanse Costa del Sol is alles mogelijk: pal aan het strand, in de stad of op een rustige, afgelegen plek. Het huis van je dromen gevonden? Dan kan het aankoopproces beginnen. Overigens zijn al onze partners in Spanje Nederlandstalig, dus zowel bij de bezichtigingen als het papierwerk hoef je je niet druk te maken om een eventuele taalbarrière. Wel zo fijn!” 

 

Nieuwbouwhuizen aan de Costa del Sol
Advertentie
Sherlyn Bruseker

EEN GOEDE INVESTERING, ZONDER GEDOE

Nieuwbouwwoningen aan de Costa del Sol zijn ideaal als investering: de huizenprijzen zijn lager en de belastingtarieven voordeliger. Bovendien heb je een bouwgarantie van tien jaar en een goed verhuurrendement. Nieuwbouwwoningen in Spanje worden zelfs volledig afgewerkt opgeleverd, je hoeft het dus enkel naar smaak in te richten. Sherlyn begeleidt niet alleen particulieren, maar helpt ook vastgoedbeleggers naar nieuwe kansen. “Ik ben zelf een particuliere vastgoedbelegger en de huidige, onrustige tijden hebben mij doen besluiten me op deze markt te richten. De meeste klanten die ik begeleid, vinden het zelf ook heel prettig om een uitvalsbasis in een omgeving met palmbomen te hebben. In slechts tweeënhalf uur vliegen op Málaga en met drieduizend zonuren per jaar is een lang weekend naar de Costa del Sol een heerlijke escape!” 

 

Het aanbod van woningen varieert van € 200.000 tot miljoenenvilla’s, zo is er voor ieder wat wils! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Sherlyn, en wie weet stap jij binnenkort in het vliegtuig naar de zonnige Costa voor je tweede thuis!