Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

8X SFEERVOLLE CAFÉS OM AJAX TE KIJKEN

Gepubliceerd op: 10 april 2019

Ajax

Bron: Pro Shots

 

 

Natuurlijk zit je het liefst in het stadion, maar wanneer dat niet lukt zijn er in Zuid gelukkig genoeg gezellige cafés die de pot op het grote scherm uitzenden. Wij lichten in dit artikel een paar topplekken voor je uit! Waar ga jij vanavond heen om onze jongens aan te moedigen?

 

TAPMARIN – VAN WOUSTRAAT 130

Tapmarin

Beeld: Tapmarin

In dit modern bruine café zenden ze alle topwedstrijden van onze Amsterdamse club uit. Bij Tapmarin komen vooral studenten en jong werkende, wat zorgt voor een gezellig sfeer tijdens de wedstrijd. Of Ajax nu wint of verliest; iedereen blijft 90 minuten lang, voor onze Amsterdamse clubbie en en leeft hartstochtelijk mee bij iedere inworp.

Tip: Voor en tijdens de wedstrijd kun je hier genieten van een lekker patatje met stoofvlees.

 

CAFÉ HERMES – CEINTUURBAAN 55

Café Hermes

Beeld: Café Hermes

Een biljarttafel, een sjoelbak en het hele jaar door slingers aan de muur. Bij Café Hermes is het altijd een feestje. Of je er nu komt om Ajax te kijken of om je verjaardag te vieren, pret gegarandeerd! Tijdens de wedstrijd kun je genieten van de authentieke Amsterdamse sfeer die nog heerst in dit oude café. Kijk samen met de buurtbewoners op het scherm en support Ajax naar het kampioenschap.

 

IL CAFFE – UILENSTEDE 346

Il Caffe

Beeld: Il Caffe

Op de grens van Amsterdam en Amstelveen ligt de bruisende Campus Uilenstede. Hoewel de flats er misschien weinig sprekend uitzien; de campus is een plek waar gezelligheid de boventoon voert. Bij het moderne Il Caffe, gelegen in het hart van campus, hangt altijd een fijne sfeer en staat iedere wedstrijd van Ajax aan. Kom een goed geprijsde burger eten op Burger Wednesday en kijk op het grote scherm hoe Ajax de titel mee naar huis neemt.

CAFÉ KIEBÊRT – MARATHONWEG 2

Yês! Naast dat je bij Kiebêrt lekker dansjes kunt doen, kun je hier ook op groot scherm naar onze godenzonen kijken. Daghap op schoot, biertje in je hand en let’s go! 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

DE GROENE VLINDER – ALBERT CUYPSTRAAT 130

De Groene Vlinder

Beeld: De Groene Vlinder

Bij De Groene Vlinder zit je altijd goed voor een fijne borrel. Ajax mag natuurlijk niet ontbreken bij dit eigentijdse café in De Pijp! Iedere wedstrijd van Ajax wordt op twee schermen uitgezonden. Kijk je liever staand op het grote scherm of liever zittend naar de televisie? De keuze is aan jou, maar wees op tijd want De Vlinder is uiteindelijk vrijwel altijd volledig gevuld.

 

AJAX KIJKTIP: Zitten al deze cafés nu vol, dan is het een idee om een kijkje te nemen in de Eerste van der Helststraat. Hier zit talloze cafés met allemaal een groot scherm. Mocht de ene al helemaal vol staan, dan kun je gewoon even bij de volgende zaak aankloppen.

 

BAR LEIJTEN – SLUISSTRAAT 66

Bar Leijten

Beeld: Bar Leijten

Gelegen op de hoek van de Schinkelkade zit je bij Bar Leijten altijd goed. Alleen zit je er nog net even iets beter als je ook Ajax kunt kijken. In dit gezellige café zorgen ze dat er altijd genoeg bier is, zodat je onder alle spanning, toch ontspannen naar de wedstrijd kunt kijken. Met goed weer willen ze het scherm nog wel eens op het terras neerzetten. Met een fijn avondzonnetje erbij is dat natuurlijk helemaal fantastisch!

 

CAFÉ HANS – AMSTELVEENSEWEG 69

Café Hans

Beeld: Café Hans

Bij Hans kan je een lekker potje biljarten en een spelletje klaverjassen. Allemaal natuurlijk onder het genot van een biertje. Ook zendt deze bruine kroeg alle wedstrijden van zowel Ajax als het Nederlands Elftal uit. Bij Hans ben je van harte welkom om gezamenlijk de lokale FC naar de overwinning te supporter! Proost!

 

 

O’DONNELLS – FERDINAND BOLSTRAAT 5

O'donnels

Beeld: O’donnells

Deze Ierse pub aan de rand van de centrum-ring komt het dichtst in de buurt van een sportsbar in Zuid. O’donnells zendt iedere Champions League wedstrijd uit, vanavond is dit dus ook weer de ideale place to be! 

 

Tekst: Bas Beekman

Gedeeld

verder lezen

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

5x AWARD WINNENDE HOTSPOTS IN ZUID

Of je er nu woont of juist komt voor een gezellig avondje uit in Zuid, voor lekker eten ben je in Amsterdam-Zuid op de juiste plek. Deze vijf hotspots hebben recent een award gewonnen en zijn zeker een bezoekje waard!