AGENDATIP: 2 & 3 JUNI SCHMIDT OPTIEK X TOM FORD EYEWEAR TRUNK SHOW

door | jun 1, 2023

Schmidt Optiek x Tom Ford

Sun is out! Dan willen we natuurlijk geen samengeknepen oogjes, maar een zonnebril waar je u tegen zegt. Komt dat goed uit: vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni organiseert Schmidt Optiek Gelderlandplein in samenwerking met Tom Ford Eyewear een exclusieve Trunk Show waarbij de volledige nieuwe collectie wordt gepresenteerd. Wil je niet missen!

 

 

Trunk Shows – ook wel designer days genoemd – zijn een bekend begrip in de designer- en optiekwereld en hét moment dat de designer zijn volledige collectie tevoorschijn haalt. De allernieuwste modellen worden deze dagen getoond en dat is niet alleen om naar te kijken.

 

Schmidt Optiek x Tom Ford
Advertentie
Schmidt Optiek x Tom Ford

Eigentijdse monturen

Dompel jezelf onder in de wereld van Tom Ford Eyewear terwijl de uitgebreide selectie monturen voor mannen en vrouwen worden gepresenteerd. Van klassieke tot eigentijdse ontwerpen: tijdens de trunk show vind je gegarandeerd een bril die perfect aansluit bij jouw individuele smaak. De bekwame opticiens van Schmidt Optiek zijn gedurende het hele evenement beschikbaar om jou van persoonlijk stylingadvies te voorzien. Onder het genot van een hapje en drankje helpen ze je bij het vinden van monturen die passen bij jouw gezichtsvorm, huidskleur en persoonlijke voorkeuren zodat je naar huis gaat met een bril die jouw gelaatstrekken benadrukt en unieke stijl weerspiegelt.

 

 

De Tom Ford Eyewear Trunk Show vindt plaats op vrijdag 2 van 12.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 3 juni van 9.30 uur tot 18.00 in de winkel op de Arent Janszoon Ernststraat 569 (Gelderlandplein).