Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

Al 15 jaar lang is Rogge een begrip op Gelderlandplein, gerund door de broers Mark en Niels Rogge die elkaar naadloos aanvullen. De één is de creatieveling en de ander zorgt ervoor dat de boel op rolletjes loopt. Samen vormen zij de krachtige formule achter Rogge. De winkel waar mannen erin slagen een geschikte outfit te scoren voor zowel kantoor als vrije tijd.

 

Rogge Gelderlandplein

 

Scandinavische stijl

De stijl die de winkel ademt wordt door Mark beschreven als clean en smart casual. “Je vindt hier merken als Woolrich, Filippa K, Peuterey en NN07. Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit en we identificeren ons alleen met merken die hiervoor staan. Daarnaast hebben we onlangs Hugo Boss Black Label aan onze collectie mogen toevoegen. Daar zijn we ontzettend trots op, want niet zomaar iedere winkel mag deze collectie verkopen. Eigenlijk hebben al onze merken een Scandinavische inslag; ze zijn kwalitatief en heel clean.” Service is bij Rogge vanzelfsprekend. Mark en Niels noemen zichzelf geen verkopers, maar adviseurs: iedereen moet z’n gang kunnen gaan.

 

Rogge - kleding

 

Benieuwd naar de nieuwste collectie? Kom langs in de winkel en de broers Rogge helpen je graag bij het vinden van de perfecte items voor het komende seizoen.

 

Rogge Amsterdam
Gelderlandplein 50
020 642 63 06

Fotografie: Kaya de la Rambelje