Hvar

 

Begin juni reisde ik met een groep collega’s naar het prachtige Hvar. Dit eiland in Kroatië is de ideale keuze voor zowel een privé- als bedrijfsreis. Het is zonovergoten, staat vol met lavendel en wordt beschouwd als één van de tien mooiste eilanden ter wereld!

 

Hvar

 

Vanuit Nederland is er een directe vlucht naar Split. Dit is één van de grootste steden van Kroatië en je vindt hier de belangrijkste haven van Dalmatië. Er gaat zo’n vijf keer per dag een vijftig-minuten durende veerboot naar onze eindbestemming; Hvar. Dit eiland staat bekend om zijn rijke culturele geschiedenis, vele stranden en het bruisende nachtleven. Er zijn talloze activiteiten mogelijk op en rondom het eiland. Wij hebben de krenten uit de pap gevist, dus schrijf mee!

 

 

Een absolute aanrader is een tour over het eiland in een felgekleurde Volkswagen Kever! Hiermee ontdek je de mooiste plekken en stop je op bijzondere locaties, zoals het fort van Hvar, Velo Grablje en de oude stad Stari Grad. Deze stad in het noorden van het eiland staat zelfs op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO! Verder raden we een tochtje met de speedboot naar de Paklinski-eilanden aan. Deze eilandengroep ligt voor Hvar en is een waar paradijs midden in de Adriatische Zee, echt een unieke beleving!

Op zoek naar een bedrijfsuitje naar de zon? Hvar is the place to be!

 

 

Rob van Helvoort

De wereld rondvliegen om de mooiste bestemmingen te ontdekken en dit met andere mensen te delen is echt mijn grootste passie. Van deze passie heb ik mijn werk gemaakt en daardoor breng ik bijna net zoveel tijd door buiten Nederland als op kantoor.

OFFICIAL TRAVEL COMPANY
073 61 40 996
www.officialtravelcompany.com

Tekst & Fotografie: Official Travel Company