5X ITALIAANS GENIETEN BIJ RENZO’S DELICATESSEN

door | sep 4, 2023

Al meer dan dertig jaar is Renzo’s het vaste Italiaanse go-to adres voor menig Zuid-bewoner. Perfect voor als je even geen zin hebt om te koken, je een kleine of grote borrel organiseert of tussen het shoppen door een lekkere lunch of diner wilt nuttigen. Want ondanks dat de meeste mensen het als traiteur kennen, zijn de zitgelegenheden van beide filialen een goed bewaard geheim. Zo kun je in de Van Baerlestraat plaatsnemen op het gezellige terras of in de Johannes Verhulstraat neerploffen in de binnentuin of serre. Vind je het lastig kiezen van al dat Italiaanse geluk? Wij delen vijf tips die je zeker geproefd moet hebben! 

 

1. De lekkerste groene pesto die ook nog eens vegan is! Perfect om thuis je salade of pasta mee af te toppen. 

2. Broodjes Dino: kip of gehakt met de beruchte Dino-saus, Renzo’s zonnemayo, rucola en zongedroogde tomaatjes. Door de populaire broodjestesters beoordeeld met 4,5 en 5 sterren.

 

Renzo's Delicatessen - Pompoensalade
Advertentie
Broodje Dino - Renzo's Delicatessen

3. Pompoensalade met walnoten, fetakaas en rozijnen. Zowel warm als koud heerlijk, lekker als tussendoortje of als bijgerecht. 

4. Ravioli met witte truffel, Parmezaan en pijnboompitten, oftewel Renzo’s bestverkochte pasta. Do we need to say more? 

5. De borrelvitrine. Hier vind je alles voor een geslaagde vrijmibo! Keuze uit diverse kazen, droge worsten, gesneden vleeswaren en tapenades.