PURE LUXE

DEZE SMEG ‘SWAROVSKI GOLD’ IS DÉ KOELKAST DIE JE WIL HEBBEN

Gepubliceerd: 17 juni 2018 16:00

Een koelkast: niet direct het voorwerp waaraan je denkt bij het woord ‘luxe’. Toch is dit wel degelijk een stijlelement dat een zeer smakelijke en prominente rol in je inrichting kan spelen. En dat weet SMEG goed in te vullen! Een SMEG-koelkast is by far het meest stijlvolle element wat betreft keukenapparatuur. Om het allemaal nog nét iets smaakvoller en bovenal luxueuzer te maken, is er nu een nieuw pareltje aan de collectie toegevoegd: de SMEG Swarovski Gold. 

AANTREKKELIJK ONTWERP
Waar de meeste koelkasten rechttoe rechtaan zijn, is een SMEG al gauw een zeer stijlvol object. Deze koelkast heeft nog steeds zijn praktische functie, maar dan met een luxueus randje. Het vloeiende ontwerp en de afgeronde hoeken maken een SMEG aantrekkelijk voor het oog. Om dat concept nog net wat chiquer aan te doen voelen, heeft het merk nu een volledig nieuwe variant aan de collectie toegevoegd.

fotocredits: SMEG

ULTIEME GEKOELDE LUXE
De SMEG FAB28RDG Swarovski Gold koelkast is hét perfecte keukenelement voor mensen die op zoek zijn naar een opvallend design. Geheel uitgevoerd in een gouden kleur en uitgerust met letters die ingevuld zijn met Swarovski Elements, is dit de ultieme gekoelde luxe. Uiteraard is het niet alleen het uiterlijke vertoon wat deze koelkast tot een topper maakt. Ook qua energieverbruik zal deze SMEG met energielabel A++ hoog op je lijstje staan. 

PRAKTISCH ÉN SPECTACULAIR
Met een koelruimte van maar liefst 222 liter en een ingebouwd vriesvak van 26 liter, hoef je je niet druk te maken over de praktische eigenschappen. Deze koelkast is de perfecte optie voor wie op zoek is naar iets speciaals. Sterker nog, de kleur en de details maken hem niet alleen bijzonder, maar ook spectaculair. Een echt statement in je keuken! Weg met die traditionele, saaie koelkast.

Meer lezen? Klik dan hier!

Tekst: Floris Wyers

Floris Wyers is oprichter van Pure Luxe en schrijft over luxury goods, zoals auto’s, boten en horloges. www.pureluxe.nl

Gedeeld

verder lezen

HOTELCHIQUE WONEN OP DE ZUIDAS

HOTELCHIQUE WONEN OP DE ZUIDAS

Jasper en Charissa wonen al elf jaar op de Zuidas en hebben het daarmee zien opbloeien van een statig business district tot een dynamische woonwijk met internationaal karakter. Sinds drie jaar woont het jonge gezin in hun geliefde nieuwbouw appartement in The George....