Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

PROOST! OP DE LANCERING VAN ZUID.NL

15 juni 2018 16:56

Na maandenlange voorbereiding was het gister dan eindelijk zover: ZUID.nl werd gelanceerd! Brasserie de Joffers was voor de gelegenheid omgetoverd tot een heerlijke feestlocatie en wat hebben we genoten.

Vanaf half 6 werden de gasten ontvangen met een fles prosecco. Het was immers feest. Niet zomaar feest maar dubbelfeest! Naast de lancering van ZUID.nl werd op deze avond namelijk ook 100 edities ZOZ gevierd en dit is niet onopgemerkt gebleven.

Tatum Dagelet pakte op het midden van de avond de microfoon om alle feestgangers nogmaals welkom te heten. Hierna ging het woord over naar de hoofdredacteur van Magazine ZOZ – Zie Oud Zuid, Odette van der Veeken. Zij bedankte onder andere haar voorgangers, de redactieleden van ZOZ en het vaste team dat ervoor zorgt dat het magazine er iedere maand weer perfect uitziet. Hierna hief ze trots het glas op editie nummer 100, wat een mooie mijlpaal!

Hierna ging Tatum verder over ZUID.nl. Wat kunnen we precies verwachten van dit nieuwe platform? Voor wie is het? Hoofdredacteur La Toya Ramsahai vertelde alles over de prachtige site, voor en door Amsterdam Zuid. Als afsluiting liet Bob Oostelbos, directeur van ASEGA Media & Communication (het moederbedrijf van ZOZ & ZUID.nl) het aftellen beginnen. Het was zover: ZUID.nl ging live!!

Vanaf nu zullen hier iedere dag artikelen over deze prachtige wijk gepubliceerd worden. Houd ZUID.nl dus goed in de gaten via Facebook en Instagram en mis niets!

Tekst: La Toya Sensen-Ramsahai

Fotografie: Davien Hulsman

Gedeeld

verder lezen

IN DE SCHIJNWERPERS: VAN BAERLESTRAAT

IN DE SCHIJNWERPERS: VAN BAERLESTRAAT

Dat je veelzijdig kunt shoppen aan de bruisende Van Baerlestraat is algemeen bekend. Maar in dit artikel delen wij met jou de insider tips om een onvergetelijke middag in deze straat te beleven! Lees snel verder…

IN DE KIJKERS: CLAUDE DEBUSSYLAAN

IN DE KIJKERS: CLAUDE DEBUSSYLAAN

In het financiële hart van Amsterdam, de Zuidas, bevinden zich befaamde advocatenkantoren en grote corporates. Het is een wijk vol strak in pak geklede zakenmensen die behalve ontmoeten en vergaderen ook graag genieten van een goed diner of een smakelijke snelle lunch. In het internationale zakendistrict ben je in de Claude Debussylaan dan op het juiste adres!

HONDERDEN PRACHTIGE TULPEN KLEUREN HET STADSDEEL

HONDERDEN PRACHTIGE TULPEN KLEUREN HET STADSDEEL

Dit voorjaar vindt alweer de zesde editie van Tulp Festival Amsterdam plaats! De laatste jaren is de tulp steeds meer uit het straatbeeld verdwenen, maar dit mooie initiatief zorgt er sinds 2015 ieder jaar voor dat de stad letterlijk kleur krijgt. Maar liefst honderdduizend tulpen, verspreid over alle stadsdelen, zetten Amsterdam in bloei gedurende de aprilmaand.

HEMONYSTAAT IN DE SPOTLIGHTS

HEMONYSTAAT IN DE SPOTLIGHTS

Deze week lichten we de Hemonystraat uit, dit is één van de meest centrale en hipste plekken van de Pijp! Deze straat begint aan de Stadhouderskade en eindigt bij de Ceintuurbaan. Er is ter plaatse geen doorgaand verkeer mogelijk, dus tegelijkertijd ook een heerlijke plek om te wonen in hartje Amsterdam! Kijk nu snel met ons mee welke hotspots deze straat ons te bieden heeft…

FRANS HALSSTRAAT IN DE SPOTLIGHTS

FRANS HALSSTRAAT IN DE SPOTLIGHTS

Midden in het bruisende De Pijp, gelegen aan het schattige Cornelis Troostplein vind je de Cornelis Trooststraat! Aan de ene kant van de straat loop je zo de bekende Ruysdaelkade op, aan de andere kant de gezellige Ferdinand Bolstraat. Het is een rustige straat waar je fijn kunt wonen, maar ook lekker een hapje kunt eten of er op uit kunt gaan voor een borrel.