Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

PROOST! OP DE LANCERING VAN ZUID.NL

15 juni 2018 16:56

Na maandenlange voorbereiding was het gister dan eindelijk zover: ZUID.nl werd gelanceerd! Brasserie de Joffers was voor de gelegenheid omgetoverd tot een heerlijke feestlocatie en wat hebben we genoten.

Vanaf half 6 werden de gasten ontvangen met een fles prosecco. Het was immers feest. Niet zomaar feest maar dubbelfeest! Naast de lancering van ZUID.nl werd op deze avond namelijk ook 100 edities ZOZ gevierd en dit is niet onopgemerkt gebleven.

Tatum Dagelet pakte op het midden van de avond de microfoon om alle feestgangers nogmaals welkom te heten. Hierna ging het woord over naar de hoofdredacteur van Magazine ZOZ – Zie Oud Zuid, Odette van der Veeken. Zij bedankte onder andere haar voorgangers, de redactieleden van ZOZ en het vaste team dat ervoor zorgt dat het magazine er iedere maand weer perfect uitziet. Hierna hief ze trots het glas op editie nummer 100, wat een mooie mijlpaal!

Hierna ging Tatum verder over ZUID.nl. Wat kunnen we precies verwachten van dit nieuwe platform? Voor wie is het? Hoofdredacteur La Toya Ramsahai vertelde alles over de prachtige site, voor en door Amsterdam Zuid. Als afsluiting liet Bob Oostelbos, directeur van ASEGA Media & Communication (het moederbedrijf van ZOZ & ZUID.nl) het aftellen beginnen. Het was zover: ZUID.nl ging live!!

Vanaf nu zullen hier iedere dag artikelen over deze prachtige wijk gepubliceerd worden. Houd ZUID.nl dus goed in de gaten via Facebook en Instagram en mis niets!

Tekst: La Toya Sensen-Ramsahai

Fotografie: Davien Hulsman

Gedeeld

verder lezen

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid: vijf dagen muziek in vijf buurten

Muze van Zuid viert deze week van woensdag tot en met zondag de vijfde editie met concerten en evenementen verspreid over vijf buurten in Amsterdam-Zuid. Het festival viert het muzikale erfgoed van ons muziekleven met tientallen topmusici. Er zal tijdens Muze van Zuid...

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

VIER DE ZOMER MET MUZIEK!

Zoek verkoeling in Het Concertgebouw terwijl je hart wordt verwarmd met prachtige concerten. In juli en augustus kun je weer als vanouds genieten van een spectaculaire avond vol muzikaal talent. Van pop tot klassiek en van jazz tot filmmuziek; met meer dan zeventig...