8X PRIVATE DINING IN AMSTERDAM-ZUID

door | okt 31, 2023

De feestdagen zijn alweer in zicht! Dat betekent een volle agenda met familiediners en eindejaarsborrels. Al die gezelligheid kan ook een hoop stress opleveren. Een goede voorbereiding is het halve werk! Vooral als al het werk uit handen wordt genomen. Op de volgende private dining locaties zit je gegarandeerd goed en hoef je je alleen nog maar zorgen te maken over je outfit!

conservatorium
brasserie van baerle

CONSERVATORIUM HOTEL

Met de keuze uit verschillende gerechten, een uitgebreide wijnkaart en de lekkerste cocktails diner je bij het Conservatorium Hotel gegarandeerd met klasse! Er zijn verschillende ruimtes aanwezig met ieder een unieke stijl geschikt voor kleine en grote groepen.

 

BRASSERIE VAN BAERLE

De klassieke Franse keuken en hoogwaardige wijnen van Brasserie van Baerle zijn al decennialang een begrip in Amsterdam-Zuid. In hun sfeervolle private dining room is er keuze uit vaste menu’s en wijnarrangementen. Daarnaast is er ook een bar aanwezig!

Advertentie

CIEL BLEU – OKURA HOTEL

Gelegen op de 23ste verdieping van Hotel Okura Amsterdam vind je Ciel Bleu. Met een fenomenaal uitzicht over onze geliefde stad eet je hier letterlijk de sterren van de hemel!

 

NENI

Deze voormalige Citroën-autogarage is omgetoverd tot de perfecte private dining spot! In de Garden Room geniet je van de Oostmediterrane keuken en de lekkerste cocktails.

ter haar

RIJKS RESTAURANT

Tijdelijk bevindt RIJKS zich aan de Zuidas, maar vanaf 25 november is het gerenoveerde RIJKS weer te vinden op de vertrouwde plek aan het Museumplein!  Het interieur is geheel vernieuwd en ook heeft RIJKS een verrassende nieuwe kaart.

MOMO RESTAURANT

Met het private dining concept van MOMO ervaar je een unieke avond met heerlijke gerechten voor jou en je gasten. Welke speciale gelegenheid je ook viert, bij MOMO beleef je hoe dan ook een avond om nooit te vergeten!

 

RESTAURANT WILS

Dit high-end restaurant is gelegen op de derde etage van het verzamelgebouw Move. Bij Wils ervaar je een all-in beleving, waar je de hele avond wordt verrast met seizoensgerechten bereid op open vuur!

BAR BAUT

Van een informele borrel tot een uitgebreid vijfgangendiner met wijnarrangement, zit je bij het sfeervolle Bar Baut altijd goed! Geniet in ‘de bijkeuken’ van de gezelligheid, hoge kwaliteit service en een uitgebreid en passend menu voor iedere gast.

 

SAZANKA – OKURA

Bij Sazanka in Hotel Okura Amsterdam ben je getuige van de Japanse precisie en zorg waarmee elk gerecht wordt bereid. Je kunt hier terecht met groepen van 12 tot 18 gasten.

conservatorium