Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

DE POP-UP BUURTDELI VAN RESTAURANT OUD-ZUID!

Gepubliceerd op: 12 november 2020

Bokkalicious

Het ziet er helaas naar uit dat de horeca voorlopig zijn deuren niet zal openen. Maar stilzitten doen de creatieve ondernemers zeer zeker niet! Een mooi voorbeeld van creatief met corona omgaan, is de pop-up delicatessenshop die restaurant Oud-Zuid heeft geopend. Onder de naam Bokallicious koop je hier smakelijke spreads, boterzachte stoofgerechten en nog veel meer lekkers!

 

BUURTRESTAURANT GOES BUURTDELI

Chefkok en eigenaar Ralph Woerde van restaurant Oud-Zuid vertelt ons: “We zijn een echt buurtrestaurant. En met de feestdagen in het vooruitzicht willen we onze vaste – en uiteraard nieuwe – klanten niet zonder hun favoriete delicatessen laten zitten. Daarom bieden we hen allerlei heerlijke producten aan in onze pop-up winkel Bokallicious gevestigd in het restaurant. Zo kunnen ze er thuis toch een mooie én smakelijke tijd van maken de komende wintermaanden!”

 

 

SMAKELIJK ASSORTIMENT

Bokkalicious

Van bijzondere spreads voor bij de borrel tot heerlijke stoofgerechten van wild zwijn en zeer smakelijke extravergine olijfolie; je vindt het in de pop-up shop die dagelijks geopend is van 10.00 tot tot 20.30 uur. Ook kun je de verschillende ravioli die restaurant Oud-Zuid voor take-away aanbiedt, hier verkrijgen. Voor een overzicht van het uiteenlopende assortiment dat je bij Bokallicious kunt kopen, neem je een kijkje op de website.

 

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

BOKA-WAT?!

De naam Bokallicious is afgeleid van Bokall, het productiebedrijf waar Ralph Woerde, de eigenaar van restaurant Oud-Zuid, mede-eigenaar van is. Bokall levert aan traiteurs en delicatessenshops door het hele land en aan (horeca-) groothandelaren en restauranthouders.

 

SAMEN GENIETEN

Bokkalicious

De producten uit de shop zijn heerlijk voor jezelf, maar ook om een goede vriend of een dierbare mee te verrassen. De heerlijkheden vormen perfect cadeaus voor de Bourgondiërs onder ons. Ons op de redactie kun er in ieder geval heel gelukkig mee maken! 

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen