Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

PIZZATIME! 6 PLEKKEN MET HEERLIJKE PIZZA’S IN ZUID

Gepubliceerd op: 5 augustus 2018

Na een weekend vol feestgedruis is het perfecte zondagmaal: PIZZA! Loopt het water bij jou ook al in de mond als je er alleen maar aan denkt? Wij zetten 6 spots voor je op een rijtje.

 

RENATO’S PIZZARIA – KAREL DU JARDINSTRAAT 32

Renato's Pizzaria

Beeld: Renato’s Pizzaria

Gezellig bij het Van Der Helstplein vind je Renato’s. Hier eet je heerlijke pizza met van die dunne bodems. We love it! De favoriet hier op de redactie is Pizza de la Casa; met parmaham, rucola, parmezaan en truffelolie. Tijdens het schrijven van dit artikel kunnen we ons eigenlijk al niet meer inhouden, deze moet je echt proeven!

 

SAN MARCO – AMSTELKADE 148

San Marco

Beeld: San Marco

Iedereen met een boot kent deze spot: onderaan in het brugtorentje bij Hotel Okura. Hier kun je pizza’s bestellen en afhalen vanaf de boot! Na een dagje varen zit het vaak wel goed met die honger, dus ideaal om op deze manier meteen aan boord je pizza’s te krijgen!

 

 

DE PIZZABAKKERS – WILLEMSPARKWEG 178

Beeld: De Pizzabakkers Pizza

Aan de Willemsparkweg is sindskort een nieuwe vestiging van ‘De Pizzabakkers’ te vinden. Deze pizza’s hebben we uitgebreid getest en gaan er maar al te goed in! Heerlijk vers gebakken en heel veel keus. Op vrijdag hadden we na een drukke werkweek zin in een pizza salami, zeker een aanrader!

 

DE PIZZAKAMER – TWEEDE VAN DER HELSTSTRAAT 16

Pizzakamer

Beeld: De Pizzakamer

Middenin De Pijp vind je ‘De Pizzakamer’. Hier eet je heerlijke houtovenpizza’s en het terras is tot middernacht open. Twee keer prijs dus! Als je lang wilt tafelen met keuze uit veel wijn, dan ben je hier helemaal aan het juiste adres!

 

 

LE 4 STAGIONI – JOHANNES VERHULSTSTRAAT 32

Le 4 Stagioni

Beeld: Le 4 Stagioni

Als je al sinds 1978 gevestigd bent op deze locatie dan kan het niet anders zijn dan dat je heerlijke pizza’s serveert! Met een groot terras kun je hier heerlijk buiten genieten van je vers gemaakte pizza. En ondertussen geniet je heerlijk van het mooie uitzicht om je heen.

 

 

SOTTO – AMSTELVEENSEWEG 89 & ROELOFHARTSTRAAT 27

Sotto Pizza

Beeld: Sotto Pizza

Met twee vestigingen in Zuid is er altijd wel een Sotto bij jou in de buurt! Hier worden de authentieke Napoliaanse pizza’s gebakken zonder concessies te doen. Deze pizza’s worden ook thuisbezorgd, dus mocht je echt geen puf meer hebben om je bank af te komen dan kun je ze gewoon bestellen!

 

Beeld: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

RECENT

verder lezen

DE BESTE CROISSANT VAN AMSTERDAM: UITERAARD IN ZUID

Als er íets ‘fijne zondagochtend met een ontbijtje op bed’ schreeuwt, dan zijn het wel croissantjes! Deze onmisbare lekkernij verovert al jarenlang het mooie Amsterdam, waar ze wel in honderden zaakjes verkrijgbaar is. Tijd voor een ware croissantjestest! Want waar kun je nou terecht voor de állerlekkerste croissant? Culy.nl zocht het uit en wat blijkt: ons prachtige Zuid mag wel twee topzaakjes op haar naam schrijven waar je dit lekkere halvemaantje kunt scoren!

EEN BLAUWE MAANDAG IN AMSTERDAM-ZUID

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures EEN BLAUWE MAANDAG IN AMSTERDAM-ZUID Gepubliceerd op: Het is Blue Monday. ‘I’m blue, daba-di-daba-da’ knalt uit de speakers met en een strakblauwe...