PIZZATIME! 6 PLEKKEN MET HEERLIJKE PIZZA’S IN ZUID

Gepubliceerd op: 5 augustus 2018

Na een weekend vol feestgedruis is het perfecte zondagmaal: PIZZA! Loopt het water bij jou ook al in de mond als je er alleen maar aan denkt? Wij zetten 6 spots voor je op een rijtje.

 

RENATO’S PIZZARIA – KAREL DU JARDINSTRAAT 32

Renato's Pizzaria

Beeld: Renato’s Pizzaria

Gezellig bij het Van Der Helstplein vind je Renato’s. Hier eet je heerlijke pizza met van die dunne bodems. We love it! De favoriet hier op de redactie is Pizza de la Casa; met parmaham, rucola, parmezaan en truffelolie. Tijdens het schrijven van dit artikel kunnen we ons eigenlijk al niet meer inhouden, deze moet je echt proeven!

 

SAN MARCO – AMSTELKADE 148

San Marco

Beeld: San Marco

Iedereen met een boot kent deze spot: onderaan in het brugtorentje bij Hotel Okura. Hier kun je pizza’s bestellen en afhalen vanaf de boot! Na een dagje varen zit het vaak wel goed met die honger, dus ideaal om op deze manier meteen aan boord je pizza’s te krijgen!

 

 

DE PIZZABAKKERS – WILLEMSPARKWEG 178

Beeld: De Pizzabakkers Pizza

Aan de Willemsparkweg is sindskort een nieuwe vestiging van ‘De Pizzabakkers’ te vinden. Deze pizza’s hebben we uitgebreid getest en gaan er maar al te goed in! Heerlijk vers gebakken en heel veel keus. Op vrijdag hadden we na een drukke werkweek zin in een pizza salami, zeker een aanrader!

 

DE PIZZAKAMER – TWEEDE VAN DER HELSTSTRAAT 16

Pizzakamer

Beeld: De Pizzakamer

Middenin De Pijp vind je ‘De Pizzakamer’. Hier eet je heerlijke houtovenpizza’s en het terras is tot middernacht open. Twee keer prijs dus! Als je lang wilt tafelen met keuze uit veel wijn, dan ben je hier helemaal aan het juiste adres!

 

 

LE 4 STAGIONI – JOHANNES VERHULSTSTRAAT 32

Le 4 Stagioni

Beeld: Le 4 Stagioni

Als je al sinds 1978 gevestigd bent op deze locatie dan kan het niet anders zijn dan dat je heerlijke pizza’s serveert! Met een groot terras kun je hier heerlijk buiten genieten van je vers gemaakte pizza. En ondertussen geniet je heerlijk van het mooie uitzicht om je heen.

 

 

SOTTO – AMSTELVEENSEWEG 89 & ROELOFHARTSTRAAT 27

Sotto Pizza

Beeld: Sotto Pizza

Met twee vestigingen in Zuid is er altijd wel een Sotto bij jou in de buurt! Hier worden de authentieke Napoliaanse pizza’s gebakken zonder concessies te doen. Deze pizza’s worden ook thuisbezorgd, dus mocht je echt geen puf meer hebben om je bank af te komen dan kun je ze gewoon bestellen!

 

Beeld: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

TERUGBLIK: MOMO WAS JARIG EN VIERDE FEEST!

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures TERUGBLIK: MOMO WAS JARIG EN VIERDE FEEST! Gepubliceerd op: Alweer tien jaar geleden was daar het moment waarop MOMO neerstreek in Amsterdam - pal naast de...

DE REDACTIE TEST: THE CORNER AMSTERDAM

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures DE REDACTIE TEST: LUNCHEN BIJ THE CORNER AMSTERDAM! Gepubliceerd op: Vorig jaar eindigde eetcafé The Corner Amsterdam op nummer 25 in de Café Top 100...

6 X BURGER HOTSPOTS IN DE PIJP

Zijn burgers stiekem jouw guilty pleasure op een herfstige avond na een lange werkdag? Amsterdam-Zuid is gelukkig heel wat burger-hotspots rijk, waar ze allen één doel voor ogen hebben: het bereiden van de meest lekkere burgers die bestaan uit heerlijke, verse ingrediënten. Want lekker hoeft zeker niet ongezond te zijn. Vandaag zes burger-hotspots in De Pijp, waar ze wel weten hoe ze jouw appetijt naar een heerlijke burger kunnen stillen!

HOTSPOTS: PRET VOOR GROOT EN KLEIN

Vind jij het heerlijk om een dagje erop uit te gaan met de kleine? In Amsterdam-Zuid zijn er genoeg cafétjes en restaurants waar jij heel relaxed van een goede kop koffie en een krantje kunt genieten terwijl de kids zich heerlijk kunnen vermaken. Lekker ontspannen, voor jou én voor je kinderen. Bij deze hotspots gaat dat gegarandeerd lukken!

6 SAPBARS VOOR EEN VITAMINEBOOST

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures 6 SAPBARS VOOR EEN VITAMINE-BOOST Gepubliceerd op: Met de dalende temperaturen daalt ook ons weerstandsniveau vaak mee. Van verkoudheidjes tot een...