PIZZATIME! 6 PLEKKEN MET HEERLIJKE PIZZA’S IN ZUID

Gepubliceerd op: 5 augustus 2018

Na een weekend vol feestgedruis is het perfecte zondagmaal: PIZZA! Loopt het water bij jou ook al in de mond als je er alleen maar aan denkt? Wij zetten 6 spots voor je op een rijtje.

 

RENATO’S PIZZARIA – KAREL DU JARDINSTRAAT 32

Renato's Pizzaria

Beeld: Renato’s Pizzaria

Gezellig bij het Van Der Helstplein vind je Renato’s. Hier eet je heerlijke pizza met van die dunne bodems. We love it! De favoriet hier op de redactie is Pizza de la Casa; met parmaham, rucola, parmezaan en truffelolie. Tijdens het schrijven van dit artikel kunnen we ons eigenlijk al niet meer inhouden, deze moet je echt proeven!

 

SAN MARCO – AMSTELKADE 148

San Marco

Beeld: San Marco

Iedereen met een boot kent deze spot: onderaan in het brugtorentje bij Hotel Okura. Hier kun je pizza’s bestellen en afhalen vanaf de boot! Na een dagje varen zit het vaak wel goed met die honger, dus ideaal om op deze manier meteen aan boord je pizza’s te krijgen!

 

 

DE PIZZABAKKERS – WILLEMSPARKWEG 178

Beeld: De Pizzabakkers Pizza

Aan de Willemsparkweg is sindskort een nieuwe vestiging van ‘De Pizzabakkers’ te vinden. Deze pizza’s hebben we uitgebreid getest en gaan er maar al te goed in! Heerlijk vers gebakken en heel veel keus. Op vrijdag hadden we na een drukke werkweek zin in een pizza salami, zeker een aanrader!

 

DE PIZZAKAMER – TWEEDE VAN DER HELSTSTRAAT 16

Pizzakamer

Beeld: De Pizzakamer

Middenin De Pijp vind je ‘De Pizzakamer’. Hier eet je heerlijke houtovenpizza’s en het terras is tot middernacht open. Twee keer prijs dus! Als je lang wilt tafelen met keuze uit veel wijn, dan ben je hier helemaal aan het juiste adres!

 

 

LE 4 STAGIONI – JOHANNES VERHULSTSTRAAT 32

Le 4 Stagioni

Beeld: Le 4 Stagioni

Als je al sinds 1978 gevestigd bent op deze locatie dan kan het niet anders zijn dan dat je heerlijke pizza’s serveert! Met een groot terras kun je hier heerlijk buiten genieten van je vers gemaakte pizza. En ondertussen geniet je heerlijk van het mooie uitzicht om je heen.

 

 

SOTTO – AMSTELVEENSEWEG 89 & ROELOFHARTSTRAAT 27

Sotto Pizza

Beeld: Sotto Pizza

Met twee vestigingen in Zuid is er altijd wel een Sotto bij jou in de buurt! Hier worden de authentieke Napoliaanse pizza’s gebakken zonder concessies te doen. Deze pizza’s worden ook thuisbezorgd, dus mocht je echt geen puf meer hebben om je bank af te komen dan kun je ze gewoon bestellen!

 

Beeld: La Toya Sensen – Ramsahai

Gedeeld

verder lezen

WEEKENDVIBES: 7 X BRUNCHEN IN ZUID

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures WEEKENDVIBES: 7 X BRUNCHEN IN ZUID Het is zaterdag of zondag – de wekker gaat niet en je draait je nog een keer om. De week is weer voorbijgevlogen en de koelkast leeg, maar zin...

SHAKE IT BABY! COCKTAILS DRINKEN IN ZUID

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures SHAKE IT BABY! COCKTAILS DRINKEN IN ZUID Toen we zochten naar de definitie van ‘Cocktail’ voor dit lijstje, kwamen we uit op ‘een mix van verschillende (vaak alcoholische)...

BIJ DEZE SPOTS IS HET ALTIJD TOSTI-TIJD!

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures BIJ DEZE SPOTS IS HET ALTIJD TOSTI-TIJD! Gepubliceerd op: De tosti is HIP! En wij snappen eigenijk wel waarom. Voor de snelle, brakke, comfi of after work-out...

ZUID.NL GOES VEGAN; HIER MOET JE HEEN!

Beauty & Wellness Eten & Drinken Leven Shoppen Sport & Health Uit in Zuid Wonen Vacatures ZUID.NL GOES VEGAN: HIER MOET JE HEEN! Gepubliceerd op: Als paddenstoelen (😉) schieten ze uit de grond; leuke plekken om vegan te kunnen eten. Veel Amsterdammers...