Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

PARK ESSENTIALS – LENTE/ZOMER 2019

Gepubliceerd op: 29 mei 2019

Zuid is rijk aan een aantal bijzonder mooie parken! Het Nederlandse weer kan soms nogal wat onvoorspelbaar zijn. Dat is op zich al stressvol genoeg, dus wanneer we het geluk hebben dat we ons kunnen settelen in het park, dan graag zo onbezorgd mogelijk! Met de volgende essentials zul je optimaal van jouw dagje park kunnen genieten. You’re welcome! 

 

ZONNEBESCHERMING WAAR JE GEEN OMKIJKEN NAAR HEBT

First things first: voordat je gaat genieten van een (mid)dagje park, zorg ervoor dat je goed beschermd bent tegen de zon! Niets zo vervelend om ’s avonds met pijnlijke rode plekken te lopen. Bovendien, laten we eerlijk zijn, een roodverbrande huid is niet alleen onaantrekkelijk, het is ook nog eens hartstikke slecht! De huid zal vroegtijdig verouderen en de kans op huidkanker wordt vergroot! Smeer je daarom altijd goed in. Een fantastische zonnebrand met vrij weinig chemicaliën – tja, er moet namelijk helaas toch echt iets chemisch aan te pas komen om onze huidgoed te kunnen beschermen – is wat ons betreft Vision! Deze zonnebrand is niet alleen heel prettig op de huid (want niet zo vet!), maar biedt ook nog eens langdurige bescherming! Afhankelijk van jouw type huid, kun je soms wel een hele namiddag in de zon zitten zonder dat je weer opnieuw je handen ‘vies’ hoeft te maken. Ideaal dus om een middagje zorgeloos te kunnen genieten! 

 

DE MEEST IDEALE SHORTS VOOR MANNEN

Mr Marvis

We horen het jullie denken; shorts essentieel voor het park? Mind blowing… Maar nee! De shorts van het Amsterdamse merk MR MARVIS zijn écht handig en onmisbaar voor de moderne man tijdens een dagje park! Waarom? Naast dat de shorts in alle kleuren van de regenboog én kekke limited edition prints beschikbaar zijn; hebben deze ook nog een handig verborgen zakje mét rits. Zo verlies je jouw sleutels of losgeld niet meer tijdens een middagje doorzakken in het park! En bovendien, vanwege de supercomfortable stretchkwaliteit kan je soms best even uit de bocht vliegen tijdens de parkborrels. Geen zorgen dus dat je niet meer in je broek zal passen! 😉

 

EEN VEELZIJDIG “BUITEN-GLAS” 

Corkcicle

Weinig vervelender dan een drankje dat niet op de juiste temperatuur is. De stemless van Corkcicle neemt die frustratie weg. Dit thermo wijnglas zonder steel houdt je drankje maar liefst 9 uur(!) koel! Ook voor warme dranken is de Stemless geschikt. Je koffietje blijft tot wel 3 uur lang heerlijk warm! Met een anti-slip bodem en easy grip zijkanten, is het bovendien een kunst als je toch nog weet te morsen. De stemless is er ook in andere toffe kleuren en printjes. Deze gloednieuwe versie in marmerlook is toch om bij weg te dromen?!  

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie <<

>> vervolg artikel <<

 

EEN COMFORTABEL ONDERGRONDJE

Bas Fatboy

Een lekker groot kleed is natuurlijk top, maar de echte winnaars zitten – of liggen! – heerlijk ontspannen in een Lamzac van Fatboy! Deze comfortabele zitzak/ligbed/giga-kussen/wat-is-het-eigenlijk-niet laat zich vrij gemakkelijk met wind vullen, waardoor je er binnen no time net zo chill bij kunt liggen als onze stagiair Bas! 

 

“EEN SNELLE PLANGA” OF GEWOON EEN STRAK MONTUURTJE

Charlie Temple

Dat een mooie zonnebril niet duur hoeft te zijn, bewijst het Nederlandse online brillenmerk Charlie Temple. Het merk is geboren uit frustratie, omdat de oprichter een brilletje voor zijn zoon kocht en daar een flinke rekening voor gepresenteerd kreeg. Dat kan vast anders, bedacht hij. En zo ontstond het merk dat het gehele productieproces lekker dichtbij huis houdt. In ons eigen kikkerlandje worden de brillen van Charlie Temple namelijk vanaf het ontwerp van het montuur tot het slijpen van de glazen geproduceerd. Zo blijven de hippe brillen – die ook op sterkte verkrijgbaar zijn – verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. 

 

EEN VERZORGENDE OPFRISSER

Clinique Moister Surge

Heerlijk dat warme weer natuurlijk. Echter kan je huid het daar wel flink te verduren van hebben. De zon – en ook die alcoholische versnapering die met de verhoogde temperaturen vaak om de hoek komt kijken! – zorgt ervoor dat de huid uitdroogt. Met de Moisture Surge Face Spray van Clinique kun je de huid gedurende jouw parkdag opfrissen en tegelijkertijd verzorgen. De spray bevat actieve Aloë Vera welke de huid verzorgt en het vochtgehalte weer op peil brengt. Zo hoef je je daar ook geen zorgen meer over te maken! 

 

Veel plezier in de prachtige parken van Zuid

 

Tekst: Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen