DIT ZIJN DE LEUKSTE NYE FEESTJES IN AMSTERDAM-ZUID

Gepubliceerd op: 27 december 2022

nye

 

10, 9, 8… Waar knal jij 31 december het nieuwe jaar in? In Amsterdam-Zuid zijn er genoeg feestjes om het oude jaar feestelijk af te sluiten en het nieuwe jaar spectaculair te beginnen. Wij hebben de leukste oud en nieuw feestjes voor je op een rij gezet! 

 

AFTELLEN OP HET MUSEUMPLEIN 

Tel af naar 2023 op het Museumplein! Gemeente Amsterdam organiseert een feest met een spectaculaire licht- en vuurwerkshow. Vanaf 23:00 uur kun je genieten van de pre-party, waar niemand minder dan dj Alamaison het publiek zal opwarmen tot de countdown. Het oud en nieuw feest op het Museumplein is gratis, maar kom op tijd, want vol is vol. 

 

HOTEL OKURA AMSTERDAM 

Geniet 31 december van champagne, oliebollen en de meest luxe cocktails met een een spectaculair uitzicht op het vuurwerk in Amsterdam. Vanaf 22:00 uur kan er op de 23ste etage van Hotel Okura gedanst worden op heerlijke beats van de dj! 

 

NEW YEAR’S JUNGLE BALL BIJ DE TULP 

Vanaf 22:00 uur gaan de deuren van De Tulp open voor het jaarlijkse New Year’s Jungle Ball! Het belooft een spetterende avond te worden vol met gezelligheid, heerlijke hapjes en de leukste dj’s. Haal snel een ticket, want ze vliegen de deur uit! 

TOZI AMSTERDAM 

Op oudejaarsavond proost je samen met je geliefde op 2023 tijdens het spetterende TOZI-feest. Geniet van een welkomstdrankje en een feestelijk tiengangen Cicchetti-diner voor € 105 p.p. met o.a. oesters, coquilles, tartaar en héél véél truffel! 

 

BAR GRILL MARATHONWEG 

Geniet vanaf 17:00 uur van champagne en oesters op de Marathonweg! Bar Grill Marathonweg serveert een uitgebreid vijfgangendiner voordat het feest losbarst. Een avond met prachtig vuurwerk, heerlijke drankjes en de beste plaatjes om op te dansen tot in de vroege uurtjes. 

 

HET AMSTERDAMSE WINTERPARADIJS IN RAI AMSTERDAM

Ook bij Het Amsterdamse Winterparadijs in RAI Amsterdam is het feest. Het unieke winterevenement is op oudejaarsavond geopend tot 03:00 uur. Het belooft een spectaculair oud en nieuw feest te worden. De tickets zijn 26,50 per persoon.

 

Gedeeld