Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

125 ONLY FRIENDS-VRIJWILLIGERS GENIETEN VAN KERSTDINER BIJ NOVOTEL AMSTERDAM CITY

Gepubliceerd op: 23 december 2019

ONLY FRIENDS

Novotel Amsterdam City organiseerde op dinsdag 17 december een luxe kerstdiner in Amsterdam-Zuid voor 125 vrijwilligers van Only Friends, de sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking.

 

Na eerder al eens een succesvol kerstdiner te hebben georganiseerd voor een vrijwilligersorganisatie, besloot Novotel Amsterdam City ook dit jaar weer een gratis kerstdiner te organiseren voor een goed doel of stichting uit Amsterdam of Amstelveen. Uit alle aanmeldingen zijn de vrijwilligers van Only Friends Amsterdam uitgekozen om nu eens in het zonnetje gezet te worden!

 

EEN MOOIE AVOND
“Only Friends is een Amsterdams goed doel met onwijs veel vrijwilligers die het echt verdienden om rond de feestdagen samen een mooie avond te hebben”, aldus Ad Hoondert, General Manager van Novotel Amsterdam City, over de keuze. “We zijn verheugd dat wij hen mochten ontvangen in ons hotel.” Uit de enthousiaste geluiden van de aanwezigen is op te maken dat zij een onvergetelijke avond hebben gehad, oprichter Dennis Gebbink: “Wij hebben inmiddels ruim 200 vrijwilligers en het is niet zo gemakkelijk om voor hun écht iets terug te doen. Het doet mij heel veel om dan op deze manier met een groot aantal van hen te dineren. Ik maak dan ook en diepe buiging voor de mensen van Novotel Amsterdam City die dit mogelijk maken. Wat een mooi moment.”

 

>> Het artikel gaat verder onder de advertentie << 

>> Vervolg artikel << 

 

SPORTCLUB ONLY FRIENDS 

Al meer dan 800 kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een chronische ziekte sporten bij Only Friends. Voor deze kinderen en jongeren biedt men in het hypermoderne Friendship Sports Centre in Amsterdam-Noord 25 verschillende sporten aan. Hierbij wordt altijd uitgegaan van de behoeften en de belevingswereld van deze groep jonge sporters.

Wil jij ook iets betekenen voor Only Friends? Kijk gauw op de website om te zien hoe jij kunt helpen om kinderen met een beperking te laten genieten van hun favoriete sport!

 

 

Gedeeld

verder lezen

COLUMN DICK: FUCKBOY SEASON

COLUMN DICK: FUCKBOY SEASON

Diederik – Dick voor intimi – is een jonge dertiger die woont in De Pijp. Iedere maand deelt hij zijn avontuurtjes met ons op ZUID.nl!

COLUMN DICK: FUCKBOY SEASON

COLUMN DICK: FUCKBOY SEASON

Diederik – Dick voor intimi – is een jonge dertiger die woont in De Pijp. Iedere maand deelt hij zijn avontuurtjes met ons op ZUID.nl!