OKURA EN HOMELAND INTRODUCEREN BUITENGEWOON ZOMERS BIER: OKURA WIT

door | jun 19, 2023

Hotel Okura Amsterdam en Brouwerij Homeland lanceren Okura Wit.

Hotel Okura Amsterdam en Brouwerij Homeland  lanceren Okura Wit. Een buitengewoon zomers witbier: fris, zacht en vol. Bij uitstek een biertje om van te genieten op het terras bij restaurant Serre, één van de restaurants van Hotel Okura Amsterdam. Okura Wit is ook online te bestellen en te verkrijgen via aangesloten bars van Brouwerij Homeland.

 

UNIEKE SMAAKBELEVING

Het Okura Wit is ontstaan in co-creatie met brouwmeester Wietse Postma van Brouwerij Homeland en de executive-chefs van Yamazato*, Masanori Tomikawa en Ciel Bleu**, Arjan Speelman. Gezamenlijk hebben zij met Okura Wit een unieke smaakbeleving gecreëerd. Waar Tomikawa de Japanse Cultuur laat doorklinken met het Japanse fruit sudachi, zorgt Speelman voor de kruidige bite van het bier met timurbes. De met zorg uitgekozen ingrediënten en verfijnde receptuur hebben geresulteerd in een verfrissend witbier. 

 

MET OKURA WIT VIEREN WE EEN MOOIE ZOMER

Zowel Hotel Okura Amsterdam als Brouwerij Homeland staan voor culinair genieten op het hoogste niveau. In november 2022 heeft de samenwerking geresulteerd in Okura Tripel. Daarmee is de trend gezet. Passend bij het seizoen zullen meer co-creaties volgen.

“We zijn bijzonder verheugd om deze nieuwe co-creatie te lanceren”, aldus Jacco den Hartog, Commercieel verantwoordelijke van Brouwerij Homeland Amsterdam. “Tijdens het maakproces voeren passie voor ambacht en kwaliteit de boventoon. Die gemeenschappelijke passie proef je terug in Okura Wit.”

Food & Beverage Director Jeroen Taillie, Hotel Okura Amsterdam: “De seizoenen spelen een belangrijke rol in ons culinaire aanbod. Met Okura Wit verwelkomen en vieren we een mooie zomer. Onze executive-chefs hebben met deze co-creatie een kwalitatief hoogstaand en fris bier gecreëerd voor op het terras.”

Hotel Okura Amsterdam en Brouwerij Homeland lanceren Okura Wit.
Advertentie