Hét platform voor en over Amsterdam Zuid!

NIEUWE SPOTS IN ZUID – OKTOBER 2018

Gepubliceerd op: 12 oktober 2018

De herfst brengt een hoop prachtige veranderingen met zich mee in ons mooie Zuid. Bladeren die door de straten van Zuid dwarrelen, sjaals die weer overal in het straatbeeld te vinden zijn en… Een paar gloednieuwe zaakjes! De deuren van deze toppers staan vanaf nu wagenwijd voor je open.

VÉLO – ALBERT CUYPSTRAAT 33-35

Beeld: VÉLO

Ben jij een groots fiets-fan maar zie je er tegenop om te zwoegen in ons Nederlandse herfstweer? Gelukkig is daar VÉLO! In deze gloedjenieuwe indoor cycle studio kun je workouts volgen die jouw uiterlijk én de manier waarop je je voelt compleet transformeren. Na afloop van deze 45 minuten-durende full body workout verlaat je de studio met bruisende energie. En dat allemaal aan de Albert Cuyp!

 

NAILICIOUS – EMMASTRAAT 3


Zijn jouw nagels toe aan verwennerij? Neem dan zeker even een kijkje bij Nailicious aan de Emmastraat. Deze nieuwe manicure salon heeft haar deuren wagenwijd voor je open staan sinds begin deze maand! Ontmoet het team en laat je eventjes lekker in de watten leggen. Pssst… Om de opening te vieren kun je de gehele maand oktober in deze nieuwe vestiging 20% korting scoren op alle behandelingen. We like!

 

SPAGHETTERIA – DANIËL STALPERTSTRAAT 93-95

Beeld: Yara Jimmink

We zullen nóóit genoeg krijgen van pasta en gelukkig is dat precies hoe Spaghetteria Amsterdam er ook over denkt. Ze hebben namelijk een tweede vestiging geopend in De Pijp: dubbel pasta, dubbel genieten! In de gloednieuwe, nog grotere Spaghetteria mét binnentuin geniet je als vanouds van de lekkerste pasta’s die op het uitgebreide menu te vinden zijn.

 

KNAP INSTITUTE – WILLEMSPARKWEG 168

Beeld: KNAP Institute

Bij KNAP Institute staat er al jaren een team aan hoog opgeleide huidexperts voor je klaar om jouw doelen of problemen op het gebied van je huid aan te pakken. En dat, vanaf nu ook aan de Willemsparkweg! Ook bij deze vestiging kun je terecht voor verbluffende resultaten, zonder dat er een operatie aan te pas komt. Als nieuw de deur weer uit!

 

TUBINO – VAN WOUSTRAAT 192A

Beeld: Tubino

De nieuwe dameszaak Tubino op de Van Woustraat is een uniek concept! Hier vind je kokerrokken en jurken voor de zakenvrouw die gezien durft te worden, exclusievere kleding zoekt en vooral gemak wil in haar drukke bestaan. De looks en comfort in één dus!

 

MICHAEL & GISO – WILLEMSPARKWEG 71

Beeld: Michael & Giso

Mannen opgelet! Neem zeker even een kijkje bij het gloedieuwe Michael & Giso. Hier ben je verzekerd van duurzame maatpakken passend bij jouw stijl en karakter. Het opmerkelijk oog voor detail en de intieme sfeer maken het een ware beleving jouw outfit hier samen te stellen. Gegarandeerd spik en span de deur uit!

 

PADEL AMSTERDAM – KOENENKADE 8

Beeld: Padel Amstelpark

Ben je al bekend met padel? Deze perfecte mix tussen tennis en squash is er speciaal voor de fanatiekelingen onder ons. Sinds kort is Amstelpark Padel geopend, waar je je helemaal kunt uitleven op maar liefst drie spiksplinternieuwe padelbanen. Geniet naderhand van een lekker hapje en een drankje!

 

 

Tekst: Lisa Kroesen & Jeffrey Struijk

Gedeeld

verder lezen

DE BEIAARD VAN DE VRIJE UNIVERSITEIT

Ben je vaak te vinden in de buurt van het Hoofdgebouw, dan heb je het werk van Verhoef vast al eens gehoord. Tijdens het academisch jaar worden de klanken van het klokkenspel van de VU iedere maandagochtend van 09:15 tot 10:00 uur bespeeld. Een bijzondere traditie in het moderne reilen en zeilen van het stadsdeel, die de herinnering eert van de VU als een van de eerste belangrijke gebouwen op deze plek.